malo poznati detalji

SIN DRAGAN JE ULOGU DOBIO NA NEVEROVATAN NAČIN: Radoš Bajić otkrio NEPOZNATE TAJNE serije "Selo gori, a baba se češlja"

1

Popularna serija „Selo gori, a baba se češlja“ je iznedrila mnoge glumce koji danas uspešno grade svoje karijere. Autor ovog domaćeg serijala, Radoš Bajić, otkriva priče o glumcima/naturščicima i načinu na koji ih je produkcija otkrila.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

NEDELJKO BAJIĆ

 

(uloga: Radoslav u „Selo gori...“)

 

Nedeljko je posle završene gimnazije bio primljen na glumu na čuvenoj akademiji „Li Strazberg“ u Njujorku. Bile su to strašne devedesete, ratovi, beda, inflacija, strah od budućnosti. Nedeljko nije otišao u Njujork već je upisao prvo studije prava u Beogradu, a kasnije sa sestrom Jelenom otišao na školovanje u London. Znao sam da je talentovan za glumu. Kada smo počinjali snimanje serije, doneo sam odluku da mu poverim ulogu Radoslava, koju je odigrao sjajno i sa pravom se nalazi na listi mojih glumačkih otkrića. Danas je uspešni producent i direktor produkcije „Contrast“, ali glumačku karijeru nije batalio i verujem da će tek pokazati šta može ― ističe o svom sinu.

 

foto: Dragana Udovičić

 

NENAD OKANOVIĆ

 

(uloga: sin Dragan u „Selo gori...“)

 

Mesecima sam tražio mladog glumca koji će igrati sina Dragana. Petnaest dana pre početka snimanja, kada sam izgubio svaku nadu, u prostorijama naše produkcije, ispod hrpe glumačkih portreta, gotovo u prolazu sam na jednoj maloj fotografiji ugledao nasmejano lice mladića u bazenu. Zastao sam, uzeo je i zagledao se u lice sa izrazito krupnim očima. „To je taj“, pomislio sam i rekao: „Zovite mi ovog dečka“. Sutradan je Nenad Okanović ušao u moju kancelariju i ostalo znate. Nenad je napravio briljantnu ulogu i danas je jedan od najvoljenijih glumaca na našem medijskom prostoru ― kaže Radoš Bajić.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker