maler

ODMAH JE MORALA DA SE VRATI U SRBIJU: Kija Kockar OPLJAČKANA u Hrvatskoj, evo šta su joj lopovi sve uzeli

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

ovo joj bas nije trebalo sad kada nema tezge

26-08-2020 13:06h
BUAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...
JALOVI RAZROKI PATULJASTI PRDLJA SATKAN OD LAZI ...

NEGOVA svaka rec je laz NJEGOV svaki osmeh je laz NJEGOVO svo prenemaganje poslovnog zivota je laz ... jedina istina je da taj patuljasti DEMON umireee za muuuzom koga je u svojoj bolesnoj glavi poremecenog patuljka poistovetila kompenzovala i nadomestila s napustanjem odnosno nepostojanjem oca u detinjstvu gde je kroz godine odrastanja u mraku usamljenosti prakticno usavrsio manipulaciju pretvaranje i laz vesto i predano bez trunke stida i kajanja ... i skoncace na klupi u parku ludnice onako kako je i ziveo sam kao panj ...

Hrvoje Peternek

26-08-2020 14:26h
Bezdusna samoziva koza okrutnog ledenog osmeha puna zla.

Srle

26-08-2020 14:32h
neće nikad ni biti uhvaćeni,a i šta tražila tamo

Som

26-08-2020 16:17h
Kiki, nadam se da si naučila lekciju, u Hrvatsku se ne ide! Pozdrav!

Andrić

26-08-2020 16:50h
@Som
Ljeto je vrijeme rada za džepare i provalnike. Nerijetko su i stranci, a prednjače oni kojima je to zanat.
Vrijeme korone, većina je u stanovima i kućama pa tu ne mogu. Znači, ostaje džeparenje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: