Na Marakani izvojevano sedam inkubatora!

0
U sklopu akcije Bitka za bebe koja na Marakani je odigrana humanitarna utakmica između ženske sekcije crveno-belih i glumačke ekipe filma Montevideo, Bog te video.Pojačane Novakom i Markom Đokovićem, Robertom Prosinečkim i Vladanom Lukićem a oslabljene igranj

Oba tima raznežio je dvomesečni Aleksa koji je uz pomoć svog oca malo petom, malo pelenom, izveo početni udarac. Sa 5.122 kupljene ulaznice, građani su donirali novac dovoljan za kupovinu jednog najsavremenijeg inkubatora. Osim na terenu, gde je bio strelac jednog gola, Novak Đoković je već nebrojeno puta dokazano veliko srce pokazao i van terena na njemu svojstven način.

Fondacija Novak Đoković je donirala novac za kupovinu pet inkubatora i time podigla događaj na Marakani na još viši nivo. Takođe, donacijom jednog inkubatora u akciju su se zajedničkim snagama uključili Ivan Ivanović, Milan Kalinić i Vlado Georgijev. Ukupan broj inkubatora prikupljenih na ovoj utakmici je tako dostigao cifru sedam.

Tokom meča, na tribinama su primećeni i Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Uroš Đurić, Veran Matić i Ivan Adžić. Program je umesto Milana Kalinića u drugom poluvremenu vodio Ivan Zeljković, dok je Milan mikrofon zamenio rukavicama i oprobao se na golu ŽFK Crvena Zvezda.

Svakim danom se javljaju ljudi dobre volje koji se na razne načine uključuju u ovu akciju. Nema sumnje da je Bitka za bebe probudila svest javnosti o herojskoj borbi u kojoj naši mališani ne mogu sami. Do sada su prikupljena sredstva za preko 50 inkubatora a cifra se menja iz dana u dan.


makonda-tracker