tužno

"NE BIH IM SPUSTILA SLUŠALICU": Udovica Rajka Dujmića otkrila ko joj je JEDINI od Novih fosila izjavio saučešće

0

Idem dan po dan, noć po noć, a najteže je predveče, po noći i ujutru ― ―rekla je Snježana Dujmić u svom prvom intervju koji je dala nakon smrti supruga Rajka Dujmića.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Za RTL je kazala kako je verovala da će se njen suprug izvući, pa je opisala kako je reagovao na njene dodire dok je bio u komi.

 

Kad su nam rekli da je Rajko umro, moja reakcija je bila van svake pameti. Ničim izazvana sam rekla ― ima li Rajko ikakvih organa koje može donirati... Mislila sam da će tako veliko njegovo srce kucati u nekom drugom. Otuda valjda moja reakcija da doniram, jer on je imao srce kao autobus u kojem su se izmenjivali raznorazni putnici... ― ispričala je Snježana.

 

Odnosi između Rajka i ostalih članova Novih fosila, Sanje Doležal, Vladimira Kočiša Zeca i Marinka Colnaga nisu bili dobri poslednjih nekoliko godina, a Snježana kaže da joj je samo njen venčani kum Zec izrazio saučešće nakon Rajkove smrti.

 

Saučešće mi je izjavio Zec, a Sanja i Marinko nisu, nisu me nazvali da mi izraze saučešće, pa ne bih im spustila slušalicu, u tim trenucima nema ljutnje ― kaže udovica Rajka Dujmića koja uspomenu na svog supruga namerava da sačuva osnivanjem fondacije s njegovim imenom.
 

 

makonda-tracker