kao nekad

ODLUČIO DA NAPRAVI VELIKU PROMENU: Željko Samardžić pokazao svoj novi IMIDŽ - komentari samo PLJUŠTE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

pravi

22-08-2020 23:28h
smeker ,svidja mi se
Zeljko ozeni me :)

Sale

22-08-2020 23:45h
Ovo je još jedan primer kako je nekome rat brat, nije klasičan ratni profiter ali mu je naprasno krenulo na bolje kad je svima išlo na gore. Naime, on je pevao 15 godina pre rata i iako je snimao albume, koji su se reklamirali na Tv Sarajevo, niko za njega nije čuo dalje od Mostara gde je pevao u kafanama. Počinje rat, on sa porodicom odlazi kod familije u Crnu Goru, gde nije imao ni za cigarete i kad su mu to zamerili, pokupio se i otišao za Beograd gde je pevao u kafanama za 10 maraka veče i bio zadovoljan, potom je u tu kafanu jedno veče svratila Marina Tucaković, zapao joj za oko, tačnije, njegov glas, napravila mu pesmu i ostalo je poznato.

vvv

23-08-2020 06:24h
Ostario je (mora se) i ubucio se (to se ne mora) ali svakako izgleda bolje bez brade i brkova.

Tanja

23-08-2020 22:25h
@vvv
Ma on je bio mator i pre više od 20 godina kada je snimio onaj spot sa klinkom, za pesmu Grlica, baš mi je bilo ogavno, skoro pedofilski, fuuuj.

M

23-08-2020 08:55h
Retko ljigav i antipatican tip

Bane

23-08-2020 22:27h
@M
Ma Hercegovac, znaš kako se u Bosni i Hercegovini dele ljudi, dobri, loši i Hercegovci, nema veze koje su vere, svi su isti.

Preporod

23-08-2020 09:43h
Ne moze cak ni originalan da bude. Kopija David Lain Baker

Marko

24-08-2020 11:46h
Deda je odavno prolupao
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: