sve što je trpela godinama

NAJGORE MI JE KAD VIDIM DA DECA POSTAJU KAO ON: Tanja Savić u potresnoj ispovesti iznela detalje koji će vas RASPLAKATI

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Maxmen

23-08-2020 01:10h
Sama si kriva kad si posvetila dio zivota takvom medjedu ?i jos sa njim imas decu.Stvarno su lepe zene toliko glupe da ih privlace ovakvi nabildani medjedi?.
Eto nauka za druge zene,ne lepite sa na buzdovane.?

pevaljka

23-08-2020 02:59h
lažljivo žensko

. . .

23-08-2020 06:20h
Gde su ti bile oči i pamet kad si se udavala za vucibatinu? Bar ti si mogla da biraš! E, usrećila si se sa bilmezom! Isteraj do kraja bitku kad si je već započela - srećno!

M

23-08-2020 08:54h
Strasno je to kroz sta prolazi, ali koliko sam cula u Australiji drzava svakom detetu koje ima australijansko drzavljanstvo mesecno daje 1000 australijskih dolara. Hocu da kazem da nisu trosili samo njen novac

Veronika Star

06-10-2020 09:00h
@M
Koliko zena ovde dozivi njenu sudbinu pa novine ne pisu o njima. Sama si ga birala i sada sama treba da izadjes sa tim na kraj bez mnogo kukumavkanja. A na koga bi deca tvoja trebala da lice? Naravno na oca.....tako da saberi se i bori se a ne tu zalosne price.... ja znam nekoliko slucajeva slicnih...pa te zene nisu imale publiku za svoje pogresne poteze i dramu koja ih je snasla.

Biosat

23-08-2020 09:55h
Negubi vreme ima i normalnih muskaraca pa rodi cerke dok mozes

Seljak

23-08-2020 12:23h
De zeno sjasi vise. Nece ti opasti popularnos ako ne budes iznosila prljav ves.

Stanica

02-09-2020 10:14h
Nezrelost, naivnost, neiskustvo. Takva dzukela se oseti na kilometar
Njegov izgled to pokazuje...Usla si u pogresan voz
Ima jos stanica uz put, za izlaz do krajnje stanice
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: