jahte, restorani...

77 DANA ODMORA I NAJSKUPLJA UŽIVANJA: Evo koju NEVEROVATNU cifru su Živojinovići izdvojili za luksuzno letovanje

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

glorija

22-08-2020 14:03h
Dokle više sa tom Brenom i njenim razbacivanjem, dok siromaštvo vlada Srbijom? Zašto ne pišete da li je ta ista Brena izmirila dugovanje za struju?

Joka

22-08-2020 17:29h
@glorija
Ne samo za struju porez i ostalo zar su je malo hvatali da radi na crno a tu se razmece sram ih bilo da su normalni to nebi radili i oni i ceca i svi ostali a posle traze nacionalne penzije

SI

25-08-2020 10:10h
@Joka
Nisu oni krivi kriv je onaj ko je takav zakon doneo, oni se hvale koliko za jedno veče zarade. Pa sigurno su uplaćivali u penzioni fond da bi ostvarili penziju, ali pored te penzije zamislite da vam država da još 50 000 din.Neko ko ima pun radni staž a radio je u firmi gde su direktori tih firmi uplaćivali ljudima kao da imaju osnovnu školu,pod izgovorom da je kriza, nemaju tolike penzije, koliko će država da da tim pevaljkama bez škole.

Ceca

22-08-2020 17:47h
Sta cete, Srbija ne moze bez ovih ********* primitivnih, citav sam zivot bezao iz sela svog, i citav se zivot u jega vracao...

Nina

23-08-2020 05:05h
Pa zar ovi nisu nista naucili od otmice sina, nije ni cudo sto im se to desavalo, kad se ovako bahato razbacuju, i naravno zele da to svi znaju...

Vera

12-09-2020 01:08h
Samo izabrani mogu da idu gde hoce. Ostaloj guliji je zagarantovan karantin,beda,nemastina,pretnje sta nas ceka na jesen,zatvaranje u kavez.Postedite nas jos veceg razocarenja u drzavu,u kojoj samo bogati imaju pravo na uzivanje.Pa i mi ostali smo radili celi zivot,a jedva prezivljavamo,a drugi se itekako bahate.Nemojte to bar objavljivati.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: