Jasna Jovanović i Mašan Lekić kao MTV Reporteri

0
Poznata lica TV Prva Jasna Jovanović i Mašan Lekić pridružili su se ekipi MTV Reportera.

MTV Reporteri je nova MTV-jeva emisija u lokalnoj produkciji uz koju će mladi iz Srbije imati priliku da se okušaju u istraživačkom novinarstvu. Na zanimljiv i kreativan način, uz pomoć MTV-ja, biće u mogućnosti da vide kako funkcioniše TV produkcija, ali i da učine nešto za zajednicu u kojoj žive. Uz to će steći i neophodna znanja za dalji razvoj u ovoj inspirativnoj i zahtevnoj oblasti novinarstva.

Emisija za cilj ima podsticanje mladih širom Srbije da ukažu na zanimljive priče, ali i probleme iz svog okruženja, za koje će veliki brolj ljudi saznati upravo zahvaljujući ovoj emisiji. MTV će obezbediti i mini treninge koji će doprineti osposobljavanju i ohrabrivanju budućih reportera da zakorače u svet istraživačkog novinarstva i time unaprede svoj i život svoje zajednice. MTV će kroz serijal od 6 epizoda predstaviti 12 najzanimljivijih priča od onih koje budu pristigle na web adresu www.mtvreporteri.com.

Poznato lice MTV kanala - Galeb Nikačević, ponovo će se naći u ulozi voditelja. Sa MTV ekipom i poznatim novinarima, među kojima će biti Jasna Jovanović i Mašan Lekić, uputiće se u gradove Srbije kako bi dodatno ukazali na značaj problema koje su MTV Reporteri prijavili u svojim lokalnim zajednicama.

Projekat MTV Reporteri omogućili su USAID i IREX, a od početka novembra ovih 12 neverovatnih priča imaćete prilike da vidite na kanalu MTV Srbija.

 

makonda-tracker