nije sve kao što izgleda

NI DA GA DODIRNE NI DA GA POGLEDA! Osvanuo još jedan snimak na kojem Melanija izbegava da da ruku Trampu (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

S

20-08-2020 17:13h
Prelepa žena.

reda i istine radi

20-08-2020 17:43h
@S
Predobar plastičar / vajar.

ucenjena

20-08-2020 17:42h
Pa sta je to cudno. Pre nego sto je Tramp pobedio na izborima ona nije zivela sa njim vec odvojeno i htela da se razvede.
Tram ju je namamio za prvih tri dana, a onda je doneo zakon da stranci koji nemaju drzavljanstvo mogu da budu proterani.
Njeni roditelji nemaju drzavljanstvo, a nedavno im je odbijen zahtev.

mira

20-08-2020 18:58h
Šta ova žena izigrava?

hoće povišicu

20-08-2020 20:53h
@mira
Ništa ne izigrava - ona mu je od samog početka bila plaćena metresa.
Pogledaj ga tako ti boga. Nakaza božija.
Svaka joj čast kad može s njim. Treba i za to imati stomak.

Raaza

21-08-2020 18:52h
@hoće povišicu
Predsednika Donalda napadaju a ne shvataju da je On bolji od svih predhodnika za poslednjih 20 godina.Covek koji se odupire americkoj vojnoj hegemoniji i zahvaljujuci njegovoj spoljnoj politici,americka vojska je imala najmanje gubitaka za vreme Donalda.Sto se Melani tice,Donald joj napravio sincugu,koji ce joj biti i te kakav oslonac u zivotu.

Cvetta

21-08-2020 15:05h
Pa sta?! Znaci da ne glumi i da se prirodno ponasa u skladu sa svojim emocijama
Ako nece da mu pruzi ruku iz bilo kojeg razloga ne mora i ne mora da glumi savrsenost
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: