nije mu lako

"U TEŠKOJ SMO SITUACIJI, OVO POSTAJE AGONIJA": Ivan Milinković OČAJAN zbog krize, apeluje na državu da pronađe REŠENJE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Nena

19-08-2020 11:34h
Ne razumem ove likove sa estrade koji traže pomoć od države,da li radnik traži pomoć kad ostane bez posla? Imaju valjda neku ušteđevinu koju su čuvali za "crne dane"... Navikli su na lagodan život i luksuz pa sad kukaju da nemaju. Imaju oni i te kako šta da prodaju!

Aleksandra

19-08-2020 15:45h
Nadji posao u trafici pa radi za 200€

haha

19-08-2020 15:45h
Ti nisi bas pametan kad si pomislio da si veći od Selin Dion i Adel, a ko ce da vas žali, ne žalite ni vi mene kad uzmete 5000 eura za vikend.

Nina Badric krompir

19-08-2020 15:46h
lopatu u ruke i da se radi nesto...neradnici jedni...

marina

19-08-2020 15:47h
dok niste placali poreze cutali ste!!! mada je pitanje i sada da li ih placate ili otpevate nekome na uvce ... i resili..U životu težu stvar od mikrofona nisi podigao. Došlo je vreme da uzmeš lopatu u ruke pa pored mešalice za beton da zaradiš neki dinar. Mogao bi i džakove da nosiš ima neiskorišćene snage u tebi.

123

19-08-2020 15:48h
Treba da te je sramota,pitas li se kako je ljudima koji su ostali bez posla a radili za minimalac dok si ti punio dzepove, i sad kukumavcis,zasuci rukave i radi nesto umesto sto kukas,u toku je berba sljiva , uabuka i drugog sezonskog voca

Jana

19-08-2020 15:48h
Da se nije zenio sa mnogo mladjom zenom, koja ima velike zahteve, mozda bi i imao novca.

Subotica

19-08-2020 15:48h
Prošlog leta je bio najavljen koncert grupe "Legende" na palićkoj letnjoj pozornici, ulaznice po ceni od 1.000 dinara su rasprodate. Koncert je dva puta odlagan i na kraju nije ni održan, a Ivan je ubrzo napustio grupu. Novac publici nije vraćen. Hvala vam puno!

uzas

19-08-2020 15:49h
Са тако богатом каријером,певач легендарне групе преко две деценије, пунили хале и дворане широм европе...и сад апелујеш да се нађе решење јер си у беспарици. Брука. Брука јер ти себе стављаш у исти кош, а један твој наступ је годишња просечна плата, са људима који раде за плату, многи добијају једва минималац... Срамота.

Sabac

19-08-2020 15:50h
?Odlazi SPS pa je sada država kriva za sve.Volim da slušam Legende i Tebe ali pamtim i vreme kada sr niste skidali sa raznih televizija.Lopatu u ruke i da se radi nesto neradnici jedni.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: