Karolina Gočeva: Posle raskida idem dalje

1
Makedonska pop pevačica Karolina Gočeva demantuje da je trebalo da se uda za ekonomistu Jovana Panovskog sa kojim je nedavno raskinula dvogodišnju vezu i kaže da joj brak nije neophodan da bi postala majka.

Posle skoro dve godine veze koja je započela nakon dugogodišnjeg prijateljstva postepeno pretvorenog u ljubav, makedonska pop zvezda Karolina Gočeva (31) iznenada je stavila tačku na svoju romansu sa ekonomistom Jovanom Panovskim (31). Mada su mediji u Skoplju uveliko najavljivali njihovo venčanje u septembru, par se razišao tiho i bez teških reči, nakon što su oboje shvatili da više ne mogu dalje zajedno. Ova vest odjeknula je u čitavom regionu iako Karolina nije želela da je komentariše, smatrajući da intimu treba da sačuvaju samo za sebe. Uprkos tome što teško podnosi napise o razlozima kraha njihove veze, popularna pevačica potvrdila je ovu informaciju za Story, demantujući da je uskoro trebalo da stane na ludi kamen.

- Tačno je da smo raskinuli, ali moj princip je da nikada ne pričam o detaljima i razlozima zato što smatram da to treba da ostane između dvoje ljudi koji su bili u vezi, a pre svega iz poštovanja prema osobi sa kojom sam bila u ljubavi. Nije bilo reči o našem venčanju, to su bila samo medijska nagađanja jer ja nikada ništa nisam izjavila na tu temu. U pitanju je samo jedan od tračeva koji su o meni bili aktuelni u poslednje vreme. Samo što još i datum nisu najavili, ali to venčanje je bilo zakazano samo u medijima jer ja nisam imala takav plan - objašnjava lepa brineta koja ni ranije nije volela da govori o svom intimnom životu, verujući da su njene pesme jedini pravi put do srca publike.
- Kada je reč o mojim trenutnim osećanjima, glupo je da patetišem o tome, a i šta god da kažem, može pogrešno da se protumači. Ali, ne verujem u to da je moguće ostati u drugarskim odnosima sa nekim s kim ste bili u vezi. To je moj način razmišljanja jer ni do sada nisam negovala prijateljske odnose sa svojim bivšim momcima u smislu da se čujemo telefonom ili viđamo na kafi. To mi je nekako neprirodno, ali videćemo šta će vreme pokazati - kaže talentovana pevačica koja uprkos trenutnoj životnoj fazi nije izgubila veru u ljubav, sigurna u to da je i u poslu i na intimnom planu tek očekuju veliki uspesi.
- Život ide dalje, ali u skorijoj budućnosti nisam spremna za novu ljubav jer hoću da se posvetim isključivo sebi. Osim toga, imam veliki razlog za sreću jer je moja rođena sestra Aleksandra pre četiri meseci rodila devojčicu Luciju koju obožavam i sad sam u potpunosti fokusirana na nju. To je zaista najveća ljubav koju sam osetila - priznaje Karolina koja i sama mašta o tome da jednog dana postane majka, verujući da brak nije neophodan za dobijanje potomstva.
- Naravno da i ja planiram da imam porodicu u budućnosti, jer je najbitnije od svega da se žena ostvari kao majka, ali to ne znači da treba da bude u zakonskom braku. Ja sam veoma samostalna žena i sigurno ću imati svoje dete, bila u braku ili ne - završava pevačica koja je nakon velikog uspeha poslednjeg CD-a Kap ispod neba, uveliko počela da sakuplja pesme za novi album.

 

Jelena Kulović

makonda-tracker