Miranda Viđak: Brus Vilis me je upropastio

0
Dizajnerka Miranda Viđak progovorila je o spekulacijama da je bila u braku sa Sergejom Trifunovićem, kako je Brus Vilis uticao na njen život, ali i kako zamišlja svoju venčanicu

Dizajnerka Miranda Viđak, koja svoj modni brend Moody Twin prodaje u Holivudu na Aveniji Melrose, progovorila je za 24sata Express a prenosi www.net.hr, o druženju sa holivudskom zvezdom Brusom Vilisom.

- Priče o Brusu provlače se kroz moj život i intervjue već šest godina i nikako da ih se otarasim. Ja sam imala nesreću da je taj prokleti novinar njujorškog Daily Newsa napisao članak o Brusu i meni nekoliko meseci pre nego što mi je izašla prva kolekcija muške odeće. I time me je zapravo upropastio - istakla je bivša manekenka objasnivši kako su ljudi stvorili predrasude o njoj.
Miranda je demantovala i da je bila u braku sa glumce Sergejom Trifunovićem, kao i da se hrvatski košarkaš Gordan Giriček razveo zbog nje.

- Sergej mi je odličan prijatelj i nismo bili u braku, a Gira se nije razveo zbog mene – bila je izričita ova Splićanka koja je u vezi sa srpskim glumcem Stefanom Kapičićem. Ipak, ona je istakla da za sada ne razmišlja o braku.

- Ne palim se na brak i venčanja, a najmanje na venčanice, ali ako bih nešto morala ili se odlučila na taj korak, to bi bio neki čipkasti minić sa debelom crnom kožnom trakom oko struka i do poda i bajkerskim čizmama -  zaključila je Miranda.

makonda-tracker