Ana Pendić: Prvi dani našeg braka

0
Voditeljka televizije Pink Ana Pendić zaklela se 4. septembra u manastiru Vavedenje na večnu ljubav direktoru opštih poslova na TV B92 Vojkanu Radošu.
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Atraktivna voditeljka televizije Pink Ana Pendić (34) venčala se 4. septembra sa IT menadžerom i direktorom opštih poslova TV B92 Vojkanom Radošem (35). Mladenci su odlučili da svoju svečanost upriliče u restoranu Julietta koji je poznat po luksuznim proslavama i svadbama, dok su nakon kraćeg dvoumljenja oko mesta za crkveno venčanje rešili da to bude u manastiru Vavedenje na Senjaku.

Ovaj par u vezi je dve godine, a zajednički život započeli su ubrzo nakon početka romanse. Nikada se nisu preterano medijski eksponirali, već su svoju ljubav čuvali daleko od očiju radoznalaca. Ipak, početkom maja procurela je informacija partneri pripremaju venčanje iz snova, a upravo tako su ga i okarakterisali svi koji su mu prisustvovali.

Četvrtog septembra nekoliko minuta pre 15 časova zvanice su pristigle ispred manastira Vavedenje očekujući dolazak mladenaca. Ubrzo je stigao i džip u kojem je mladoženja dovezao svoju izabranicu, diskretno i bez velike pompe. Da se ovaj par iskreno voli bilo je jasno svima koji su videli kako su se odmah nakon izlaska iz vozila nežno poljubili. Ceremonija venčanja obavljena je u bajkovitom ambijentu manastira uz prisustvo porodice, bliskih prijatelja i kolega sa televizije. Gosti su se zatim preselili u poznati prestonički restoran Julietta gde su uživali u enterijeru specijalno dekorisanom za ovu priliku, besprekornoj usluzi, vrhunskoj hrani i piću, kao i u odličnoj muzici. Među veselim gostima bila je Anina dobra prijateljica Marija Kilibarda, potom Ivan Zeljković, Veran Matić, Kristina Radenković, Mića Berić i mnogi drugi. Pinkova voditeljka se od prošlog vikenda predstavlja kao Ana Pendić-Radoš, a za Story prenosi prve utiske o svom venčanju.


- Prezadovoljni smo kako je sve proteklo i presrećni što smo taj dan mogli da podelimo sa nama dragim ljudima. Svi su oduševljeni ambijentom, uslugom, hranom i pre svega muzikom koja je mnoge koji to inače ne čine digla na noge - priča Ana i otkriva kako provodi prve dane braka.

- Sumiramo utiske, završavamo preostale obaveze, a ono što je najvažnije, sigurni smo da smo uradili pravu stvar. Već dugo živimo zajedno tako da se u svakodnevnoj rutini ništa bitno nije promenilo - objašnjava gospođa Pendić-Radoš koja nije mnogo razmišljala oko dodavanja Vojkanovog prezimena.

- Pričali smo na tu temu i ja sam ga pitala sta bi on želeo. Odluku je prepustio meni i beskrajno sam mu zahvalna sto me nije opterećivao takvim stvarima. Nekoliko dana pred svadbu odlučila sam da dodam Vojkanovo prezime jer sam u tom trenutku osećala da tako treba - iskrena je atraktivna mlada koja već kuje planove za budućnost sa svojim voljenim, a oni se pre svega odnose na promenu životnog prostora. Iako su trenutno zadovoljni stanom u kome žive, par želi da se još više približi reci i da prostor potpuno prilagodi svom ukusu i potrebama. Ono što ih uskoro očekuje jeste medeni mesec, ali je destinacija za sada nepoznata jer Vojkan želi da iznenadi svoju dragu.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker