icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

publika pokušava da sve obelodani

VIŠE OD DECENIJE ŽIVI PO STROGIM PRAVILIMA OCA: Ukoliko Bitni učini bilo šta na svoju ruku, poslaće je na psihijatriju

Podeli:

Njena majka Lin se takođe priključila pokretu "Oblobodite Britni" rekavši da se Britni nalazi u zamci svoga oca.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britni Spirs je bila dečija zvezda koja je svoju karijeru počela kada je imala 4 godine, a potom je bila jedno od najpoznatijih lica Miki Maus kluba i vremenom je ostvarila solo karijeru o kojoj svi, manje više, znamo sve.

 

Njena karijera je bila na autopilotu celi život, kao i ona sama ponekad. Ako se osvrnete na njenu muziku, ona je godinama kroz svoje tekstove javnosti govorila da je previše kontrolšu i tretiraju kao proizvod, pa samo pogledajte kroz primere pesama: Overprotected (prezaštićena), Lucky (srećna), My Perogative (moje pravo), Circus (cirkus), Piece of Me (deo mene) i Gimme More (daj mi još).

 

Njeni spotovi i video snimci, objave na društvenim mrežama, kao i rekviziti za turneje redovno je pokazuju u lancima ili kavezima. Ako je neko od vas gledao njene snimke kad je bila mlađa, znali biste da je njen pravi pevački glas veoma sličan glasu Kristine Aguliere.

 

Njenoj diskografskoj kući se to nije dopalo, jer su obe bile u Miki Maus klubu i spremale se da istovremeno izdaju svoje debitantske albume.

 

Tako da su oni nju naučili da peva bebećim glasom kojeg svi danas poznajemo, jer su verovali da će tako biti više ikoničan i da će joj (im) on stvoriti brend i karijeru umesto njenog stvarnog glasa. Osim što je nezdravo, uništilo joj je glas tokom godina i upravo zato je poznata po sinhronizaciji usana.

 

Htela je Britni još 2006. godine da napravi pop album akustičnog tipa pod nazivom Original Doll koristeći svoj pravi glas. Album je bio odložen a kasnije i otkazan kada su shvatili da će pevati svojim originalnim glasom.

 

Nisu joj dopustili da peva uživo iz dva razloga: jer će užasno propasti nakon toga ili će morati pevati dubokim glasom po kojem nije poznata. U suštini, cela njena karijera je imala tretman proizvoda namenjegog širokoj prodaji i konzumaciji.

 

Svi pamte njen lom živaca koji se desio 2007. godine. Baš svi. Prolazeći kroz svoj mentalni raspad, Britni je doživela i javni razvod, a tada je imala dvoje dece mlađe od dve godine i bila je u velikom fokusu javnosti.

 

Bila je na svakoj naslovnoj strani bukvalno svakog časopisa. Takođe, svi smo videli njenu fotografiju sa detetom u krilu dok vozi. Idite na Jutjub i potražite “Britni Spirs Paparaci”.

 

Videćete kako je jure i prate stotine njih, čak pokušavajući da uđu u javni toalet kako bi je fotografisali.

 

Snimali su je u suzama dok ih moli da je ostave na miru, pa čak i kroz prozor hitne pomoći dok ona leži gola, oduzeta zbog svog raspadnutog mentalnog zdravlja.

 

Nakon javnog sloma, brijanja glave, zaključavanja u kući sa decom, redovno pričajući britanskim naglaskom, noseći poznatu ružičastu periku i kupujući gola, dva puta je hospitalizovana.

 

Bila je na svakoj naslovnoj strani bukvalno svakog časopisa. Takođe, svi smo videli njenu fotografiju sa detetom u krilu dok vozi. Idite na Jutjub i potražite “Britni Spirs Paparaci”.

 

Nastavak na sledećoj strani!

Inicijalizacija u toku...