Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Mali detalji velikog slavlja

0
Pop pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić organizovali su svadbeni party za svoje prijatelje i kolege koji 28. avgusta nisu prisustvovali njihovom crkvenom i građanskom venčanju
Foto: Luka Šarac, Press, Skandal
Foto: Luka Šarac, Press, Skandal

Nakon što su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav 28. avgusta u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, a potom istog dana na praznik Velike Gospojine u beogradskom restoranu Rainbow sklopili i građanski brak u prisustvu uže rodbine, na istom mestu pop princeza Jelena Tomašević (27) i popularni glumac Ivan Bosiljčić (32) potpuno opušteni i bez uobičajene mladenačke treme organizovali su 6. septembra svadbenu žurku. Restoran sa prelepom terasom odakle se pruža pogled na Savu i čarobnu panoramu prestonice, bio je dovoljno prostran da primi brojne prijatelje, kolege i saradnike slavnog para koji su do duboko u noć slavili ljubav najatraktivnijeg para na domaćoj javnoj sceni.

Dok je markantni mladoženja baš kao i na samom venčanju nosio Valentino odelo i Armani košulju sa detaljima iste marke, mlada je svoju venčanicu zamenila onom brenda BCBG Maksazirija iz modnog  studija Prostor. Savršeno stilizovani novopečeni bračni partneri od 20 časova dočekivali su goste koji su uz pažljivo birane poklone mladencima poželeli dug i srećan brak. Bogat švedski sto na kojem su bili servirani brojni specijaliteti bio je samo jedan od važnih segmenata svečanosti o kojem su Jelena i Ivan vodili računa tokom organizacije.

S obzirom na to da sam čin sklapanja braka nisu želeli da podele sa javnošću, mladenci i gosti nesmetano su uživali u dobroj zabavi bez bojazni da će fotografije biti publikovane. A te tople beogradske noći Jelena i Ivan nisu štedele osmehe upućene dragim zvanicama želeći da im se ludom zabavom revanširaju za najlepše želje. Atmosfera koja je činila da svi do jednog gosta zaigraju bila je usijana pre svega zahvaljujući bendu Creative, a pred mikrofonom led je probio Jelenin dragi kolega Sergej Ćetković koji je sve iznenadio otpevavši nekoliko hitova Harisa Džinovića, dok je njegova supruga Kristina u prelepoj kreaciji zelene boje igrala u društvu Aleksandre Radović koja je na partyju promovisala svoju novu frizuru.

Potom je Emina Jahović-Sandal, koja je specijalno za ovu priliku došla u Beograd i svojoj dobroj prijateljici Jeleni poklonila zlatni privezak u obliku krila anđela koje je uradio juvelir iz Istanbula, otpevala svoj hit Da l’ ona zna, a onda i duet sa kolegom Sašom Kovačevićem Još ti se nadam. Nakon toga Saša je mladence častio sa nekoliko numera od kojih je pesmu Muštuluk Harisa Džinovića namenio baš Emini.

Vrhunac ludog provoda koji se danima nakon partyja prepričavao, bio je trenutak kada se mlada latila mikrofona i na insistiranje zvanica otpevala pesmu sa svog albuma Okeani, uz koju je najveseliji bio mladoženja, da bi joj se on revanširao s nekoliko pesama. S obzirom na to da oboje imaju izvanredne glasovne mogućnosti, izazvali su pravo oduševljenje gostiju. Među najveselijima bili su Mari Mari, Ivana Knežević, Mina Lazarević, Vuk Kostić, Marinko Madžgalj, Dubravka Mijatović, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Željko Joksimović, Jovana Janković...

Dok je bend pravio kratku pauzu, servirane su dve prelepe bele torte i razno voće, a slatko posluženje označilo je početak slatkog života supružnika koji će početkom sledeće godine dobiti bebu.

Savršena svadbena ceremonija kod prisutnih gostiju izmamila je najlepša sećanja na njihova venčanja. Pevačica Mari Mari kojoj je Jelena bila kuma na crkvenoj ceremoniji, iskreno je konstatovala kako je srećan brak najvažniji oslonac u životu i da će se to sigurno desiti i njenoj najboljoj drugarici.

Samo dan nakon venčanja, pevačica Lejla Hot je na svom profilu na društvenoj mreži Facebook napisala: Posle Jecine i Ivanove svadbe, prosto mi dođe da se udam. Sada u nedelju... Vuk Kostić, koji je na svadbu došao sa devojkom Jelisavetom Orašanin, nedavno je izjavio da će i on možda uskoro stati na ludi kamen.

 

Ksenija Konić

makonda-tracker