Sunčica Travica i Viktor Troicki: Dokaz obnovljene ljubavi

3
Nakon odluke da svojim emocijama daju još jednu šansu, teniser Viktor Troicki i fotomodel Sunčica Travica nedavno su se prvi put pojavili zajedno u javnosti
Foto: Marko Poplašen, Story press
Foto: Marko Poplašen, Story press

Iako su nakon dvoipogodišnje ljubavi manekenka Sunčica Travica i teniser Viktor Troicki u oktobru prošle godine naizgled definitivno jedno drugom rekli zbogom, ova romansa dobila je svoj nastavak. Dokaz za to jeste njihov zajednički izlazak na splav Freestyler gde su pre deset dana potvrdili da im je to omiljeno mesto za izlaske. Viktor je tom priilikom došao sa Sunčicom i iznenadio sve one koji su ga u poslednjih nekoliko meseci viđali bez emotivne partnerke, i to samo nekoliko dana nakon što je u javnost procurela vest o obnavljaju jedne od najintrigantnijih veza u poslednjih nekoliko godina. Viktor ovoga puta nije bio raspoložen da komentariše pomirenje, ali se iz njegovog odgovora o raskidu sa Sunčicom, datog prošlog decembra za Story, moglo zaključiti da njih dvoje nisu jedno drugom zauvek rekli zbogom.

- Nemam mnogo toga da kažem na tu temu. Reći ću samo da smo Sunčica i ja u OK odnosima i nismo postali neprijatelji posle raskida. Ne bih o tome da li postoji mogućnost da se pomirimo. Trenutno sam fokusiran na karijeru koja je krenula uzlaznom putanjom, a kasnije ću pričati o emotivnom životu - objasnio je Viktor kome se emotivna priča sa lepom Rumljankom dogodila u Parizu 2008. godine gde je igrao na teniskom turniru Rolan Garos. Sunčicu su u francusku prestonicu odvele obaveze na Nedelju mode i već nakon mesec dana zabavljanja shvatili su da se odlično slažu, a razdvojenost zbog brojnih poslovnih obaveza teško im je padala.

- U trenutku kada sam na Rolan Garosu ugledao Sunčicu, sve je stalo. Njena pojava ostavila me je bez daha. Nikad ranije nisam osetio tako nešto. Bila je to ljubav na prvi pogled za koju do tada nisam ni verovao da je moguća. Ja se njoj nisam svideo odmah, ali bio sam uporan, trudio sam se mnogo, pa sam uspeo da je osvojim - ispričao je Troicki tada za Story. U Gradu svetlosti Travica i on proslavljali su godišnjicu zabavljanja svakog 29. maja, ali početkom leta 2010. godine počele su prve spekulacije da je njihovoj romansi došao kraj, što su oboje odlučno demantovali za Story.

- Nismo se verili, ali sa našom ljubavi je sve u najboljem redu., Sunčica me prati na turnirima onoliko koliko može i za sada će ostati tako - rekao je Troicki u junu prošle godine, a njegova voljena je dva meseca kasnije istakla da se ne uzbuđuje zbog spekulacija o njenoj navodnoj aferi sa sinom jednog imućnog srpskog biznismena, što se kasnije ispostavilo kao jedan od razloga raskida sada obnovljene romanse.

U međuvremenu, Sunčica je u medijima povezivana sa manekenima Mladenom Radulovićem i Vladimirom Vuksanovićem sa kojima se provodila po Novom Sadu dok je Viktor nedavno doveden u vezu sa starletom Stanijom Dobrojević, takođe zgodnom Rumljankom sa kojom se navodno družio tokom priprema za turnir US Open.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker