Ekipa filma Montevideo bije bitku za bebe

0
Crvena Zvezda i Intermedia Network igraju na Marakani 27. septembra humanitarnu utakmicu za kupovinu inkubatora

U utorak 27. septembra će se odigrati humanitarni prijateljski meč u organizaciji Fonda B92, producentske kuće Intermedia network i FK Crvena Zvezda. Snage će odmeriti članovi glumačke ekipe filma Montevideo Bog te video i ženska sekcija FK Crvena Zvezda koju će na terenu, posle 20 godina, u crveno-belom dresu sa brojem sedam predvoditi Robert Prosinečki.

Meč će se odigrati na stadionu Crvene Zvezde sa početkom u 17 časova i trajaće dva puta po 30 minuta.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara. Karte će kupovati svi prisutni počev od aktera događaja- igrači, treneri, sudije, izveštači- kao i svi posetioci ovog susreta i na taj način donirati novac za kupovinu novog inkubatora. Organizatori ovog humanitarnog meča se nadaju i veruje u sve ljude velikog srca da će doći u što većem broju i na taj način ćemo SVI ZAJEDNO od novca prikupljenog prodajom karata kupiti makar jedan inkubator za naše najmlađe i najugroženije sugrađane.

Publika će imati jedinstvenu priliku da u okviru ove humanitarne akcije prisustvuje duelu legendi jugoslovenskog fudbala. Na jednoj strani će biti glavom i bradom Robert Prosinečki dok će na drugoj strani biti legende kao što su Aleksandar Tirnanić, Moša Marjanović, Milovan Jakšić i Milutin Ivković koje će kao i na filmu verno tumačiti Miloš Biković, Petar Strugar, Andrija Kuzmanović i Viktor Savić.

Velika humanitarna akcija pod nazivom Bitka za bebepočela je 1.septembra 2011 godine. Cilj ove akcije je prikupljanje sredstava za kupovinu 100 novih inkubatora za naše najmlađe i najugroženije sugrađane.

makonda-tracker