0tvoreno o svemu

"NE ZNAM ŠTA ĆU AKO NE BUDEM NAŠLA DRUGI NAČIN DA ZARADIM NOVAC": Ivana Peters iskreno o teškoj situaciji

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

nella

05-08-2020 04:15h
niko se nesladi propasti pevaca vec citav svet je u frci sila naroda je bez posla tako motika u sake i gajenje d.zivotinja.srecnooooo

licno ja

05-08-2020 07:17h
Sve estradne pevacke zvezde na farme i da cuvaju ovce i krave. Jos samo Era Ojdanic da se javi. Sve su to nasi sirotani.
Kada pevaju u inostranstvu za jedno vece uzmu tesku lovu koju obicni smrtnik u Srbiji ne moze da zaradi za svog zivota.

SvetlanaP

05-08-2020 07:55h
Bas mi te zao ... i sve ove sa estrade... kada ste zaradjivali novac, pune su novine bile vase uzivancije i nije vas bilo briga za druge. Ja sam kao samohrana majka ostajala bez posla 3 puta zbog propadanja firmi... ni roditelje, ni brata, ni sestru, ni ljubavnika da me finansira... pa sam prezivela. Nisam imala novine da pisu kako sam se ja tada osecala... i kako se oseca stotine majki koje su bile u istoj situaciji. Dosta bre vise sa vama popeli ste nam se na glavu, a 90% ne zna da ubode ton. A tebi, sta bi sa onih 10.000 e sto si uzela od Funjare da je naucis da peva? Jadno.

Milos

05-08-2020 09:09h
Pevaj umesto Lune Djogani za nju , kao sto si radila i eto redovnih primanja !

Dragana Sombor

05-08-2020 09:57h
Zelela bih da pomognem gospodji jer sam i ja dugo bila sama sa detetom.Potreban mi je radnik u hamburgeriji,spremacica i radnik na zasadu orasa.Obuku ce gospodja imati,ukoliko nije osposobljena za posao i obuka je gratis.Plata je u visini odredjene zakonom R.Srbije(na zasadu orasa malo vise no sto zakon kaze?)Neka me gospodja kontaktira.

Kako da ne

05-08-2020 17:12h
sve cvrčak do cvrčka. A da probate malo da budete mravi!?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: