porodica se nikada nije oporavila

"NEKI DANI SU LAKŠI, NEKI SU NEPODNOŠLJIVI": Sestra slavnih teniserki SVIREPO JE UBIJENA pre 17 godina, a bol NE PROLAZI

2

Prošlo je 17 godina, a bol je ista kao prvog dana.

foto: Profimedia

- Kada su Serena i Venus čule ovu vest, nisu mogle da veruju. Pitale su jesmo li sigurni - rekao je predstavnik za javnost porodice Vilijams nakon Jetundine smrti, piše People.


15 godina kasnije, smrt Jetunde Prajs ponovo je bila u žiži javnosti, kada je njen ubica 2018. godine pušten na slobodu.

 

Iznenadna vest o smrti najstarije sestre Vilijams ostavila je porodicu u potpunom šoku. Venus je primila vest u Njujorku, gde je otputovala zbog nedelje mode, a Serena u Torontu, gde je tada snimala seriju Street Time. Obe su odmah doputovale u Los Anđeles.


Prvih nekoliko dana nakon ubistva Jetunde Prajs nikome nije bilo jasno šta se tačno dogodilo.Svedoci su davali različite iskaze, a nekoliko njih je upućivalo na svađu koja je izbila pre pucnjave, a u kojoj su učestvovali i Jetunda i Vormli.

Policija je ubrzo otkrila da je napadač otvorio vatru i pucao na njihovo vozilo dok su prolazili pored sumnjive kuće koja se povezuje sa drogom. Iako je Vormli tvrdio da napad nije ničim izazvan, vlasti su ipak sumnjale da je u pitanju osveta.

 

Hapšenje počinilaca nije bilo ništa lakše - jedan je uhvaćen već nakon nekoliko sati, dok se glavni osumnjičeni - Robert Edvard Maksfild, skrivao od policije do januara 2004. godine.


Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker