novi detalji

"ŽIVA SE POJELA OTKAD JE UHAPŠENA": Romana se uskoro vraća u Beograd, a evo ko će vratiti ukraden novac

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

M

03-08-2020 10:06h
Sta ona trazi u Beogradu? Jel ima prijavu stana u Beogradu? Neka se vuce u Bosnu odakle je i dosla. Ona ovde nije dobrodosla.

Obična

04-08-2020 08:48h
@M
Ovoliki tekst o jednom lopovu i njenom psihičkom stanju tokom boravka u zatvoru?!? Sram je bilo, kacila slike kako se provodi po svetu a u pozadini
sve to zahvaljujuci tudjem ukradenom novcu. I onda ce da se vrati ovde i bude u svim emisijama. A mi cemo je docekati, radoznali i zeljni sta se to desilo, kako je tamo, ispricaj nam Romana neku anegdotu, kako ti je bilo, da li su te mucili? Ma idi begaj.

Caki

04-08-2020 09:39h
@Obična
Obicna, sve si u pravu, ali zaboravljate najvecu lopužu medju zenskim estradnim"zvezdama", bila u zatvoru, nosila nanogicu, novine su non stop pisale o njoj, a narod je dizao u zvezde. Kada je odrobijala krenuli koncerti, Arena i Ušce nikada puniji, narod kao omadjijan, pa jos dobila i titulu Srpska majka. Romana je za nju mala bebica.

jovan

04-08-2020 09:04h
Nasoj sreci nema kraja sto ce se vratiti u Beograd.

Sinisa

04-08-2020 23:56h
Dobila godinu i dva meseca odlezala 40 dana,pa kako je to 2/3 kazne???

Raaza

07-08-2020 11:53h
@Sinisa
Nisu hteli da je trpe ni u zatvori i sutnuli je nazad odakle je i dosla.E sad sto je Beograd postao steciste balkanskog shljama,to je druga i tragicna prica.

Radojka

05-08-2020 07:48h
Romana, kako te nije sramota, sram te bilo.

dzudzabasadzija

05-08-2020 08:22h
Posle hapsenja se jedes...?I kajes?I o tebi pisu novine???!!!Pa ko si ti,sreco dekina???Kojom kisom i kojim vetrovima ti upravljas,a koji su vazni za prolecne i jesenje setve???Po Vama,koji ovaj tekst objaviste,lopuzu ce na aerodromu Nikola Tesla" u Surcinu,na prostrtom crvenom tepihu,docekati vlada Srbije,uz intoniranje himne,sa pogacom i solju....???I po milioniti put:Zasto ispred njenog imena o lopovlucima ,hapsenjima i progonima,stoji "Poznata pevacica"?Zasto ispred imena Dzdudze Basadzije,ne stoji:Diplomirani inzenjer elektrotehnike,pa onda on "legendarni",opste poznati","opstepoznata",kojoj se raduju svi,kojima je njegovo znanje neophodno...?Kako je moguce,da Vi pisete o Dzuletu,koji je za jednu popravku,zatrazio od musterije,za samo pola sata rada!!!2000 Dinara!!!???Necuveno!Jel...Ona za pola sata,odkresti deset pesama...I strapa u grudnjak 500-600 i vise Evrulaca..Milion posto!Neoporezovanih!Sa nepunih 15-16,bez perpera,otisla se u "svet estrade","probijajuci" se...Dopsela je do...Za to vreme,Dzule i kompanija osvanjuju nad knjigama...Odlazeci,mahom pesice na "faksove",usput po konjskim restoranima,gde po sili dzepa,utoljuju glad i zedj,dele komplimente,kuvaricama i pomocnom osoblju,za komadic mesa,kutlacu pasulja,graska vise..Ne bojte se!Dzule je svoje odradio!Iz dubine sebicnosti,ja mu zelim da sto duze uziva u svojoj,prirodnoj starosti...I svima na svetu!Caki njoj!Dzule ne zeli nista lose!Ali,toliko?Previse braco!

dzudzabasadzija

05-08-2020 08:36h
I vrlo je interesantno,kako se svi "jedu",posle...Nikako za vreme obavljanja "profesije"...!!!

Peki

05-08-2020 18:02h
Sad ce u Beogradu da razvije biznis sa bankomatima.

mirella

06-08-2020 00:25h
Ma hajde Romana šta ima da te bude sramota, kad nije sramota Cecu i onu Oliveru sto je pljačkala po Grčkoj i još javno izlazi na TV i priča bez ikakvog stida. A možda postaneš i popularna kao Ceca?

Penzioner

06-08-2020 07:34h
Samo lopovi u Srbiji ne moraju da vrate ukradene pare, jer su lopovi pravili zakone!

Nela

06-08-2020 21:19h
A od kada je to Srbija njena zemlja? Zar ona nije iz Bosne , zar se nije hvalila kako zivi u Grckoj ,nesto ovu nasu Srbiju ranije nije pominjala. O jadni li smo sa ovakvima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: