Vesna Dedić: Sa ćerkom Lenkom ispred Anđelkine kapije

0
Novinarka Vesna Dedić još sumira utiske s nezaboravnog letovanja koje je provela u Crnoj Gori, ali i druženja sa prijateljima iz detinjstva u Trebinju koje je posetila sa ćerkom Lenkom.

Šarmantna dama ove godine je objavila svoj novi roman Sunce meni, sunce tebi, koji je tokom odomora promovisala na obali Jadranskog mora. S osmehom na licu se seća druženja sa prijateljima s kojima je odrastala u Trebinju.

- Pošto je u julu Lenka bila u Engleskoj, a ja sam imala zakazane promocije romana Sunce meni,sunce tebi po Srbiji, na letovanje smo krenule tek početkom avgusta. Plaže Pržno i Crvena glavica bile su mesta gde smo uživale sa prijateljima u druženju, hrani i piću. Naravno da sam uživala u promocijama pored mora u Budvi i Herceg Novom, ali i u Trebinju, gradu gde sam živela nekoliko godina. Bilo je nostalgično kada sam sa svojim prijateljima sa kojima sam išla u prvi razred pokazivala Lenki dvorište ispred zgrade u kojem smo pravili gluposti. Lenka je naravno insistirala da se slikamo ispred Anđelkine kapije, svi oni koji su pratili seriju Ranjeni orao, znaju da su tu snimane scene ovog gledanog TV projekta – otkriva Vesna koja će se sa gledaocima RTS-a družiti u novoj sezoni emisije Balkanskom ulicom.

- Nova, deseta televizijska sezona emisije Balkanskom ulicom počinje devetog oktobra. Sagovornici su oni koje sam deset godina čekala i oni koji su u protekloj deceniji dali najemotivnije intervjue. Nova scenografija i malo izmenjen koncept emisije biće samo dobar ram za životne priče koje će nadam se gledaoci voleti da saslušaju – završava novinarka.

makonda-tracker