pao u komu

NESREĆU JE DOŽIVEO ― NA GODIŠNJICU LJUBAVI: Supruga Rajka Dujmića o POTRESNIM detaljima nesreće koja je uplašila region

1

Juče je region bio u šoku kada se pročula vest o saobraćajnoj nesreći poznatog muzičara Rajka Dujmića.

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Frontmen "Novih fosila" Rajko Dujmić povređen je u saobraćajnoj nesreći. Njegova supruga Snežana se oglasila i otkrila detalje njegovog stanja. 

 

"Ništa za sad ne znamo. Mogu samo reći da Rajko nije ispao iz auta, kako su pisali neki mediji. Čekam njegovog sina Tina da pokušamo doći do njega u Intenzivnoj jer ne možemo ući u bolnicu zbog korone. Noćas je imao hitnu operaciju zbog krvarenja u mozgu, operisan je i dalje je u indukovanoj komi i samo možemo čekati. Srećom, njegovo je stanje zasad stabilno", ispričala je Snežana.

 

"Rajka je sin Tin u sredu prepodne dovezao u Stari Laz, gde sam ja od pretprošle nedelje zbog radova na apartmanu. Mi smo se 29. jula pre 38 godina upoznali i hteli smo taj dan provesti zajedno. Nas troje smo ručali u vikendici koja je već 32 godine naše mirno utočište, a uveče smo planirali intimnu večeru u Delnicama", priča potresena Snežana Dujmić.

 

 

"Na mestu nesreće susedi su mi rekli da je do dolaska hitne pomoći Rajko bio pri svesti, no tokom vožnje prema Sušaku pao je u komu. Lekari su mi rekli da je u komi jer ima krvarenje na mozgu i preduzeli su sve što mogu. Napokon se sve smirilo - i onda ovo. Biće sve dobro. Jak je on. Ja sam uz njega", zaključila je Dujmićeva supruga.

 

Pojedine detalje iznela i meštanka Starog Laza koja je upućena u ono što se dogodilo:

 

"Čuli smo snažan udarac, kao da je nešto puklo. Rekla sam suprugu: Ajme, ode susedova šljiva, jer sam samo to uspela videti kroz prozor. Ni kada smo izleteli iz kuće nismo videli puno više, nije bilo nekih tragova na putu, a tek kad smo prišli shvatili smo da je sleteo automobil. Video se sivi krov. Suprug je povikao da mu treba pomoć, da je dole auto, i čovek u njemu. Nije mogao prići, a onda je došao drugi sused i spustio se do vozila".

 

 

makonda-tracker