Lejdi Gaga nominova za 2011 MTV EMA u šest kategorija

0
MTV je juče objavio imena nominovanih izvođača za 2011 MTV EMA. Lejdi Gaga vodi sa šest nominacija, a Keti Peri i Bruno Mars je slede u stopu sa četiri nominacije. Britanska pevačica Adele, koja je proglašena natiražnijom muzičkom zvezdom godine, nominovana je

18. dodela MTV EMA prenosiće se uživo u nedelju, 6. novembra, u 21.00 iz Odyssey Arene u Belfastu.

Dve kraljice popa na ovogodišnjoj dodeli EMA boriće se u četiri kategorije: Lejdi Gaga i Keti Peri takmiče se u kategorijama Najbolji izvođač uživo, Najbolji pop izvođač i Najbolji ženski izvođač, kao i u kategoriji Najbolja pesma, u kojoj je Peri nominirana za Firework, a Gaga za Born This Way. Gaga je takođe nominovana za Najbolji video za Born This Way i Najstrastveniji fanovi (Biggest Fans).

Multitalentovani pevač/autor pesama Bruno Mars u lovu je na četiri nagrade, uključujući onu za Najboljeg novog izvođača, Najboljeg muškog izvođača, Best Push izvođača i Najbolju pesmu za Grenade.

Adele je nominovana za Najboljeg ženskog izvođača, kao i za Najbolju pesmu i Najbolji spot za Rolling In The Deep, a Džastin Biber će se takmičiti za nagradu u kategorijama Najbolji Pop izvođač, Najbolji muški izvođač i Najstrastveniji fanovi (Biggest Fans).

 

 

makonda-tracker