Zahuktava se regionalni Survivor

0
Prva srpska televizija je na predstavljanju nove jesenje šeme, najavila i novu sezonu jednog od najpopularnijih projekata - VIP Survivor koji će i ove godine imati regionalni karakter, a hrvatski portali navode da će poznati robinzoni u novom serijalu preživl

Survivor je svojim zanimljivim avanturističkim konceptom kao i vrhunskom produkcijom Prve srpske televizije za kratko vreme osvojio ne samo publiku u Srbiji već i u celom regionu te su tako i VIP zvezde poželele da okušaju svoju snagu i sposobnost u jednom ovakvom šouu.

- Imajući u vidu ogroman uspeh i veliko interesovanje za Survivor u celom regionu kao i nezaboravno iskustvo prvih VIP zvezda na Filipinima, nova sezona najekstremnijeg rijalitija će zasigurno biti još zanimljiva naročito ako se ima u vidu da će po prvi put učestvovati VIP zvezde iz Hrvatske.  Prva srpska televizija će tako poslati poznate ličnosti iz Srbije i Hrvatske na dalek put gde će zajedno u najtežim mogućim uslovima da se bore za golu egzistenciju i naravno titulu Jedini preživeli. Survivor će tako prenositi i hrvatski RTL s kojim će se realizovati projekat. Voditelj je Andrija Milošević – otkrivaju za Story.rs iz PR tima Prve srpske televizije.

Hrvatski portal Večernji.hr navodi da će voditeljka gledanog rijlitija na njihovoj RTL televiziji biti Antonija Blaće, koju su gledaoci upoznali kroz projekat Veliki brat, koji je takođe imao regionalni karakter. Mediji u Hrvatskoj otkrivaju da će se rijaliti snimati na Kostariki. Regrutovanje poznatih ličnosti iz Srbije za preživljavanje u surovim uslovima već je počelo, a gledaoci iščekuju da saznaju identitete novih rombinzona.

 

makonda-tracker