Šinejd O’Konor: Ne mogu više da živim!

0
Nekada popularna irska pevačica Šinejd O’Konor na Internetu obelodanila da ima sucidalne ideje

Kako piše irski Herald, četrdesetčetvorogodišnja majka četvoro dece Šinejd O’Konor na Internetu je objavila nekoliko poruka, kojima je razotkrila svoje krhko psihičko stanje.

- Volela bih da sam mrtva. Nema nade. U svakom slučaju, ako neko zna na koji način da se ubijem, a da moja deca ne saznaju da sam to sama počinila, molim vas recite mi - napisala je O'Connor.

Nedugo zatim usledile su još dve poruke:

- Već godinama tako žarko želim da odem na nebo. Ali, ja ne želim da napustim svoju decu. Takođe, ako bi mogla da odem tako da oni ne znaju da sam sama sebi oduzela život, onda bih vrlo rado umrla - napisala je nekada popularna pevačica.

O'Konnor je u julu bila tema medija nakon što je putem Interneta objavila zahtev za intimno druženje s muškarcima. Neki od tih postova bili su zapanjujuće eksplicitni. Kako se ispostavilo, Šinejd je već duže vreme u depresiji, a posebno od svog razvoda ovog aprila, zbog čega pije i lekove. Nakon ovog oglasa pevačica je napisala da će razmotriti doslovno svaku prijavu i da, njen novi prijatelj mora da bude slep kako bi mogao da ima utisak kako je ona prelepa.

makonda-tracker