on je preminuo

PROBLEMIMA U BRAKU DOPRINELO JE ROĐENJE TREĆEG DETETA: Kris se za Kardašijana udala mlada, a onda je stvorila imperiju!

0

Kada su se Kris i 11 godini stariji Robert upoznali on je već bio uspešan advokat, fasciniran time kako Kris liči na mladu Natali Vud

foto: PRofimedia
foto: PRofimedia

Kris Džener majka je popularnih Kloi, Kortni, Kim, Kajli i Kendal, od kojih je napravila brend Kardašijan. Pre slave i bogatstva, ona je bila udata za Roberta Kardašijana.

 

Njegovi roditelji su imali najveći biznis pakovanja mesa i suhomesnatih proizvoda u Kaliforniji, a on je bio jedan od naslednika bogatstva. Robert Kardašijan proslavio se kao advokat porodičnih prijatelja.

 

"Kris je bila neverovatno draga i dva je sata telefonirala pričajući mi o tome kako se Robert ponašao tokom suđenja, kako ga je to psihički iscrpelo", kaže Dejvid Švimer o ženi koja je s Kardašianom bila u braku od 1979. godine do 1991. godine, a iz tog braka imaju i četvoro dece - Kortni, Kim, Kloi i Roberta. Inače, Dejvid je glumio Roberta u filmu.

 

Kada su se Kris i 11 godini stariji Robert upoznali on je već bio uspešan advokat, fasciniran time kako Kris liči na mladu Natali Vud, kada su se večnali, počela je da troši njegov novac. Prvo je kupila kaiš za 3.000 dolara, a Kardašijan je podivljao

 

foto: Profimedia

Kada su se rodile ćerke Kortni (41) i Kim (39) par se preselio u vilu na Beverli Hilsu, a postali su centar društvenih zbivanja te zabava koje se pamte i do danas. Kod njih je stalno bio i Robertov najbolji prijatelj, sportista O Džej Simpson. Problemima u braku doprinelo je i rođenje trećeg deteta, ćerke Kloi (36) kojoj, navodno, nije otac Robert Kardašian.

 

"Voleo je Kloi, ali uvek je to govorio na način koji je implicirao da ona nije njegova. Iako nikada nije hteo da radi DNK test, to su kasnije potvrdile i njegova druga i treća supruga", kaže prijatelj porodice.

 

Kris se počela se viđati sa fudbalerom Todom Votermanom kojeg je čak javno predstavljala kao svog dečka, a na sastanke je vodila i malenu Kloi, koja bi je čekala u automobilu. Robert ih je gledao kako igraju tenis na porodičnom terenu, a nekoliko ih je puta i uhvatio u krevetu - to je bila kap koja je prelila čašu. Kardašijanu je 2003. dijagnostifikovan rak od kojeg je preminuo osam nedelja kasnije.

 

 

 

 

 

makonda-tracker