Severina Vučković: Seksi buduća mama

1
Pevačica Severina Vučković sa izabranikom Milanom Popovićem boravila je na Braču gde su nastale prve fotografije njenog zaobljenog stomačića koji se jedva vidi jer je tek u četvrtom mesecu trudnoće
foto: Story press
foto: Story press

Hrvatska pevačica Severina Vučković (39) već devet meseci je u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (45) s kojim je nedavno boravila u blizini Brača. Upravo tu su nastale prve fotografije pevačicinog trudničkog stomačića, a ona je odevena u beli bikini po ko zna koji put pokazala vitko telo koje je rezultat svakodnevne iscrpljujuće kombinacije fitnes treninga sa masažama.

Kako je tek ušla u četvrti mesec trudnoće, atraktivna Seve bi svoje prvo čedo trebalo da donese na svet tek početkom februara sledeće godine. Inače, Severina je početkom avgusta objavila vest da je u drugom stanju, a tom prilikom rekla je kako svaki dan sluša kucanje srca svoje bebe što je to najlepša muzika koju je ikada čula u svom životu. Takođe, istakla je i kako je neizmerno srećna jer čeka dete sa nekim koga voli, ali i da ne namerava da se venča sa Milanom. Mada se spekuliše da njih dvoje čekaju sina, pevačica je istakla da bi volela da joj se ćerka zove Koko, ali i da intezivno razmišlja o imenima za dečaka.

Iako je trudna, Severina ne miruje već i dalje vredno nastupa, ali na sceni daje sve od sebe da se obuzda i da ne pravi nagle pokrete koji bi narušili njeno blagosloveno stanje. Tako je nedavno nastupala u Novom Bečeju u okviru manifestacije Velikogospoinski dani, a dok joj je publika oduševljeno aplaudirala, njen partner je bio zaokupljen sukobom sa novinarima. Naime, nakon što je pevačicin menadžer odobrio da Severina da nekoliko izjava, Milan je odlučio suprotno što je na veoma grub način saopštio predstavnicima medija koji su doputovali u taj grad samo da bi uspešno obavili svoj novinarski posao.

Priredila: Moni Marković

makonda-tracker