Kris Not: U Beogradu se osećam prijatno

0
Iako je poslovni boravak holivudskog glumca Krisa Nota u srpskoj prestonici trajao samo jedan dan, to je bilo dovoljno da čuvenog gospodina Zverku zaintrigira naš glavni grad
foto: Petar Đorđević, Profimedia, Story press
foto: Petar Đorđević, Profimedia, Story press

Mada je harizmatični glumac Kris Not (56) poželeo da njegov kratak boravak u srpskoj prestonici prođe potpuno neopaženo, to mu ipak nije pošlo za rukom. Naime, glavni glumac kultne serije Seks i grad, popularni gospodin Zverka, u Beograd je došao na jedan dan kako bi odigrao deo svoje uloge u seriji Titanik: Krv i čelik koja će se, pored ostalih lokacija, ekranizovati u Kragujevcu i Belfastu. Do sada je nezvanično otkriveno da će se serija baviti jednom od najvećih atrakcija, izgradnjom Titanika, broda koji je potonuo daleke 1912. godine, a slavni glumac će u ovoj seriji igrati jednu od glavnih uloga.

Inače, tokom kratkog boravka u srpskoj prestonici, Kris je odseo u hotelu Beograd art u Knez Mihailovoj ulici, na istom mestu gde je svojevremeno u srpskoj prestonici uživala i Patriša Fild. Mada je u jednom od svojih retkih intervjua objasnio kako retko kad odlazi na odmore, gospodin Zverka je pojasnio da kad god negde otputuje, ostane nedelju dana duže kako bi se relaksirao. Ipak, to nije bio slučaj sa srpskom prestonicom u kojoj se zadržao samo jedan dan.

Relaksirajuće popodne u prestoničkom restoranu Ruski car iskoristio je kako bi pročitao scenario i uživao u luksuznim tompusima. S obzirom na to da je vreme u restoranu proveo bez pratnje nekoga ko poznaje grad, pri povratku u hotel promašio je pravu adresu pa je pešačeći stigao čak do Kalemegdana usput razgledajući srce Beograda. Mada važi za nepristupačnog čoveka, Kris je te večeri veoma srdačno razgovarao sa prolaznicima, pa je čak šetao i bez obezbeđenja. Iako nije bio raspoložen da komunicira sa medijima, ipak je kratko pojasnio svoj dolazak u Beograd koji je mnoge iznenadio.

- Ovde sam zbog snimanja serije Titanik: Krv i čelik i dopada mi se vaš glavni grad. Pravo otkrovenje su ljudi koji su otvoreni i zbog toga se osećam prijatno. Mada, bilo mi je lepo dok nisu došli paparaci – kroz osmeh je rekao glumac bežeći od fotoreportera.

Inače, šarmantni glumac je u Evropu pošao bez svoje verenice, kanadske glumice Tare Vilson (29) i njihovog sinčića Oriona (3). Kris je do pre nekoliko godina važio za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, čak su mu pripisivali i osobine lika kojeg je tumačio u seriji, ali njegovo srce ipak je osvojila koleginica Tara s kojom još nije ozvaničio vezu. Nakon serije Seks i grad, Krisa su često pitali da li je nešto novo naučio u vezi sa ženama, ali i da li svojoj devojci piše ljubavna pisma.

- Kada sam bio mlađi, ljubavna pisma predstavljala su veliki deo mog emotivnog života. Tužan sam zbog toga što živimo u vremenu kada su se ona izgubila. Smatram da pisanje daje dodatnu dimenziju romantičnom životu. Mejlovi i SMS poruke jednostavno to ne mogu da zamene – pričao je svojevremeno popularni glumac i otkrio da svoju dragu ne osvaja skupim stvarima jer smatra da sitnice čine život. Njegova priča o tome kako voli da kuva i priprema specijalitete, dodatno je doprinela da oduševi žensku populaciju i sebi obezbedi armiju fanova.

Ksenija Konić

makonda-tracker