minus 18

SVI SMO JE ZAVOLELI KAO BUCMASTU PLAVUŠU KOJA PLENI: Vilsonova je rešila da skine kilograme i niko je ne prepoznaje!

1

Zbog ove transformacije je počela da dobija mnoge uloge

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Rebel Vilson dosad je izgubila 18 kilograma, te se svojom novom linijom hvali na društvenim mrežama.

 

Iako smo je svi zavoleli kao bucmastu plavušu, ona je odlučila da poradi na svojoj liniji i posveti se trenizima i zdravom životu, te je već izgubila neverovatnih 18 kilograma, ali ne planira tu da stane.

 

S obzirom na to da je visoka 159 centimetara nada se da će doći do 75 kilograma i da joj je to savršena težina.

 

"Doslovno sam imala osećaj kao da fizički moram da se preobrazim kako bi neki počeli da me shvataju ozbiljnije da mi daju drugačije uloge od svih koje sam dosad imala. Iz nekog razloga je ljudima teško da me zamisle u nekoj ozbiljnoj ulozi. Ja volim komedije, ali studirala sam dramu, što ljudi često zaboravljaju", ispričala je Vilson za britanski Mirror.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

 

Govoreći o svojim kilogramima i karijeri Rebel je jednom prilikom izjavila i da su joj davali ogroman novac samo da ne smrša.

 

"Imala sam posao na kom su mi plaćali puno novca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi", započela je ona.

 

"U martu sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se skoncentrirati na sopstvenu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim da izgubim kilograme i da dođem do određenog broja kilograma, više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala", rekla je filmska zvezda nedavno.

 

 

 

makonda-tracker