o čemu se radi?

KOMIČNO ILI SABLASNO? Mark Zakerberg se štiti od sunca tako da se svi pitaju — šta on to zna što mi ne znamo (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Surfer

23-07-2020 17:56h
Ova krema nije nikakva novost ne znam u cemu je drama. Mislim da je zovu "krema sa cinkom", i stavlja se na izuzetno osetljive delove obicno lica jer je lice stalno izlozeno suncu, u vodi se stalno kvasi i normalna krema se skine.
Surferi je koriste da je stave na nos (koji prvi izgori) i oko usna (nekima usne brzo izpucaju od soli). Ako Mark ima vrlo osetljivu kozu nista neobicno da je stavi preko celog lica.
Jedini je problem sto je ova krema veoma mekana, ne stvrdne se i ne upije je koza, tako da je stalno na licu i razmazuje se. Ako dotaknes lice sav se zamazes njome, a bude i po kupacem itd. Ne skida se lako (treba da je nasapunjas) ali se razmazuje taman toliko da je ima posle svuda.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: