šteta

"NAKON TE IZJAVE JE PRESTALO NAŠE PRIJATELJSTVO": Čola i ova slavna lepotica DECENIJAMA ne pričaju zbog jedne rečenice

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 17

Tanja

22-07-2020 14:34h
- Čola se uvredio kada je Lokica rekla da nije talentovan za igru.-
Auuuu, što boli istina. Pa ne samo da nije bio talentovan već je on apsolutni antitalenat za igru te i danas, na pragu osme decenije ne zna da igra već trči po sceni da nadomesti taj hendikep i sav zadihan pevuši pesmice sa početka karijere, Još se nisam ni brijao, život mi je već prijao, kad sam krenuo amidži, starim drumom ka Ilidži, što je više nego degutantno.

mihailo

22-07-2020 15:45h
@Tanja
Lokica je školovana balerina na solidnim osnovama klasičnog baleta i ONA ima PRAVO da profesionalno komentariše nečiji igrački talenat i scenski pokret... E, sad što je pevač umislio da je Barešnjikov, to je njegova fobija i Lokici netreba da bude žao što je ta igračka veza pukla...
.

mira

22-07-2020 16:38h
Realno, Čoliću Lokica nije bila nešto preko potrebna. Imala sam utisak da je njena grupa kod nekih pesama bila višak na sceni. Da ih Čolić nije gurnuo i napravio im ogromnu promociju, slabo bi se za Lokicu i Lokice znalo.
Lokica je jedna žena bez takta, prepotentna i arogantna! Ponaša se kao da je svu pamet ovog sveta pokupila!

Sale

23-07-2020 09:38h
@mira
ČOLA JE TIPIČAN PRIMER ONE, DA JE RAT NEKOME BRAT, DOBRO, NIJE TIPIČAN RATNI PROFITER ALI JE PROFITIRAO PRODAJUĆI YUGONOSTALGIJU KAD JE ZA NJOM BILA NAJVEĆA POTRAŽNJA
NAIME, PET GODINA PRE RATA ON NIJE IMAO NI JEDNU NASLOVNICU U SVOM GRADU JER SU U TO VREME POP SCENOM VLADALE NOVE SNAGE, CRVENA JABUKA, PLAVI ORKESTAR, VALENTINO I ČOLU NIKO NIJE SLUŠAO I U TO VREME SE NJEGOVE PESME NISU MOGLE ČUTI NIGDE, NI NA RADIJU, NI U KAFIĆIMA MA NI NA ŽURKAMA, U NAJVEĆOJ SARAJEVSKOJ DISKOTECI SU POSLE PONOĆI PUŠTALI MIROSLAVA ILIĆA I PESMU, POZDRAVI JE POZDRAVI A ČOLIĆA NISU. KAD BI PUSTIO ČOLU SVI BI SE RAZBEŽALI JER JE TO BILO KAO NEŠTO PREVAZIĐENO I ON JE, KAO ŠTO JE I SAM VIŠE PUTA IZJAVIO, DIGAO RUKE OD MUZIKE I POČEO DA SE BAVI BIZNISOM, ŠVERCOM DEVIZA KOJE JE KUPOVAO U MAKEDONIJI I PRODAVAO U LJUBLJANI. UBRZO ZATIM POČINJE RAT, ON DOLAZI U BG I NA KRILIMA YUGONOSTALGIJE GRADI KARIJERU MNOGO VEĆU OD ONE IZ SEDAMDESETIH GODINA.

Dada

25-07-2020 23:39h
@Sale
"Sale"
Uspeo je pokazati talenat koji ima. Nije on nikakav profiter. Ne može on naterati jer od da napune tolike Arene. Priča je protkana nekom ljubomorom , a pritom velikim slovima pišes, što ovde znači da vices.

Sale

27-07-2020 04:45h
@Dada
Promašila si temu a umesto argumentacije koristiš najprizemnije floskule i ulične izraze koji i ponajbolje određuju tvoju ličnost, ako se takvom uopšte i možeš nazvati.
Poenta cele priče je da se ovde radi o njegovoj egoističnoj i egocentričnoj reakciji na komentar stručne osobe da je antitalenat, shvataš li ?

Glirija

10-11-2020 11:42h
@Sale
Koje gluposti pricas

Jefimija

22-07-2020 17:44h
Pa Colic nije baletan nego izvrstan pjevac a i odlicnog izgleda tako da mu vrckanje nije ni bilo potrebno.
Vise je on Lokice reklamirao nego one njega , e sad sto nema talenta za skakanje ne vidim da mu je uticalo na karijeru.

Mare

23-07-2020 09:29h
@Jefimija
A što je tek pJevač, sećam se jedne emisije na Tv, gde su se našli zajedno za istim stolom i mikrofonom, tadašnji predsednik Boris Tadić i Čolić. Kod Tadića zvonki jasni glas a kod Čolića nuuula, ko iz bureta a pred njima obojicim isti mikrofon.

MIŠO

22-07-2020 18:10h
ČOLA bio i ostao smrt za RIBOZE!GOSPODIN bio i OSTO!prvi peting na HERCEGOVAČKOM KAMENU iznad TREBINJA!pozz iz SRPSKE ATINE (-:

Bla bla

22-07-2020 22:32h
@MIŠO
Čola je čini mi se malo neopredeljen... Uvek mi je izgledao kao latentni....

PaNekMeHejtuje

22-07-2020 22:07h
Sta reci nego - pacijent ( dijagnoza egomanije). Bez preterivanja , ako je anegdota istinita. Po meni, pevaci i ne zasluzuju posebnu paznju i slavu osim ako nisu i AUTORI "svojih" pesama. Zanat kao i svaki drugi a za stvaranje pesme treba vise i talenta i davanja sebe

koviljka

24-07-2020 23:43h
Vedrana cuvena spisateljica iz Zagreba pricala kako je svojevremeno cesto kupovala nove gace u nadi da ce na njih privuci Colica za jednu partiju se*sa ali nista, nije bio zainteresovan za zene.

Poly

25-07-2020 09:57h
Gospoda je rekla istinu,pa znamo mi iz juge da su ga one izvlacile u plesu jer nije bio talentovan .E lokice

Koli

25-07-2020 15:54h
On ne mora ni znati igrati dovoljno je da se pojavi i zapeva

Mare

27-07-2020 04:46h
@Koli
A šta da zapeva, misliš da odrecituje i odtrčkara po sceni, xaxaxa

sećam ih se

08-08-2020 20:05h
Pa i Lokice su bile trapave i prilično dosadne sa mlataranjem nogama .... to im je bio glavni plesni "korak"
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: