luksuz

U JEDNOM DANU NA DVA KRAJA SVETA: Privatni avion Novaka Đokovića izgleda impoznatno, a isti poseduje i Rodžer Federer!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Loki

21-07-2020 15:11h
Pokondireni skorojevic. Ovde još uvek naivnima prodaje patriotizam. Napravio turnir, pokupio lovu, a posle zaražene brojimo sa 2 i 3 nule.

IvanVinkliran

21-07-2020 16:03h
Licemer sa 100 maski za svaku priliku. Jednom grli drvece i jede veganski a onda za svoj cejf zagadjuje planetu paleci gorivo za svega par ljudi. Ne moze da leti bar biznis klasom, ili nedaj Boze ekonomik? Preselio se u Monako da izbegne placanje poreza bilo kojoj drzavi a onda cepne delic od na taj nacin ustedjenog i kao da u humanitarne svrhe a narod mu klice kao da je Bog. Trpa se u sve moguce, skoro da uporedjuje sebe sa Teslom, a jedino sto dobro ume da radi je da pika lopticu skocicu. Ali od kakvog je oca, alavog na pare nacionaliste, nije mogao biti mnogo bolji. U odnosu na oca, on je jos i dobar.

Višnja

22-07-2020 08:36h
@IvanVinkliran
Džaba ako sva carstva ovog svijeta zadobiješ ,a dušu izgubiš.
Čini mi se da se to desilo sa Novakom,bez obzira što on stalno priča o ljubavi,duhovnosti,mislim da je jako daleko os toga.

M

21-07-2020 16:21h
Znala sam da ga nije kupio nego dobio na poklon. Tatini geni

Raaza

22-07-2020 18:33h
@M
Dali ga je kupio ili dobio na poklon nevazno,ja vidim na slici 4 Zombia koji bulje u "pametne telefone".

žile

21-07-2020 16:26h
Novak nije ni pokondiren niti je skorojević...Najbolji teniser na ovoj planeti, 4 puta proglašavan za najboljeg sportistu sveta, donirao milione u dobrotvorne svrhe, na svakom koraku pozitivno afirmiše Srbiju...Pošteno zaradio svaki dolar i svaki evro i treba da uživa u svakom mogućem luksuzu, plodovima svoga dugogodišnjeg truda i prolivenog znoja. A zlobne, neostvarene ništarije mogu samo da mu pljunu pod prozor i da od muke gruckaju sopstvene nokte.

Sasa

21-07-2020 18:23h
Covek ostvaren,bogat a mnogo hoce da ga svi vole...ja nemam posao i bas me briga cime se ti vozis prijatelju. Ziv bio ali mislim da sam srecniji od tebe jer ti sa 500.000.000 eura koje imas trazis ljubav preko drustvenih mreza a ja to imam svuda oko sebe. Naporan si.

savakiwi

22-07-2020 20:57h
@Sasa
Zavist je gadna stvar.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: