Gordon Remzi: Policajci su bili spremni da me ubiju

0
Zanet oduševljenjem zbog svog novog četvorotočkaša marke Maserati, slavni britanski kuvar Gordon Remzi zaboravio je da se u Americi vozi desnom stranom puta

Popularni kuvar poganog jezika Gordon Remzi odlučio je jedno veče da provoza ulicama Los Anđelesa svog ljubimca vrednog 90 hiljada britanskih funti.

- Za trenutak sam se zaneo i smetnuo s uma da nisam u Engleskoj, tako da sam počeo da vozim na suprotnoj strani kolovoza. Najednom mi se za repom zatekla patrola losanđeleske policije sa upaljenim rotacionim svetlima. Stao sam i krenuo da izlazim napolje iz vozila, kada su policajci uperili svoje pištolje ka meni i krenuli da urlaju kao ludi Vratite se nazad u kola! Već je bila prošla ponoć, a ja nisam imao dokumenta kod sebe. Napali su me jer su bili ubeđeni da sam Maseratija ukrao. Srećom, tu su se brzo našle neke devojke iz obližnje picerije koje su krenule da uzvikuju Hej, šefe Remzi, mi te volimo!, što je veoma iznenadilo policajce i odmah su me upitali ko sam. Čim sam im rekao da sam ja kuvar Gordon Remzi, vratili su mi moj život natrag – ispričao je četrdesetčetvorogodišnji kulinarski superstar.

makonda-tracker