nije joj lako

PEVAČICA ZAVRŠILA U HITNOJ? Tanji Savić teško pada razdvojenost od sinova, a ovaj događaj ju je dotukao!?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Mira

19-07-2020 14:54h
Ovako je ispalo jer je ona previse dobra i postena,niko nije zastao iza nje (roditelji),nije angazovala ni advokata.Pa zato taj njen suprug koji je prekinuo lecenje od narkomanije i kao takav nije podoban da cuva decu,radi sta hoce.Ali sredice ona zivot i biti opet sa svojim sinovima,samo mora se dobro pripremiti.

sara

19-07-2020 16:14h
@Mira
greškom stavih minus. potpuno ste u pravu. Tanja je lijepa, talentovana i dobra osoba

Baš

20-07-2020 08:57h
Meni je ove djevojke baš nešto žao. Prevario je lažni biznismen i uništio karijeru. Novinari na sve načine pravili od nje nezrelu i glupu osobu. Ima li ko u njenoj porodici da joj pomogne u životu, pošto je očito da se sama nemože izboriti sa problemima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: