Aleksandra Radović: Ponosna sam na svoje učenike

0
Pop pevačica Aleksandra Radović u razgovoru za Story.rs otkriva kakvi su joj planovi u šestoj godini postojanja njene škole pevanje i govori da svoje učenike pažljivo savetuje kada je nastavak njihove karijere u pitanju.

Jedna od najcenjenijih domaćih pevačica i naših najboljih vokala uspešno gradi svoju solističku karijeru, ali se uporedo posvetila i pedagoškom radu u svojoj školi pevanja. Aleksandra septembar provodi radno pa će uskoro započeti rad sa novom generacijom učenika.

- Trenutno sam posvećena novim učenicima sa kojima se družim na audicijama u Beogradu i Novom Sadu. Pažljivo pristupam upisu novih članova u moju školu pevanja, jer želim da radim sa onima koji imaju najveći potencijal. Za razliku od sličnih škola kod mene je sve podređeno individualnom radu sa polaznicima, jedan učenika radi sa jednim predavačem. Rad u grupama je možda zabavan, ali na žalost tako se veoma teško uči – govori Aleksandra koja ponosno ističe uspehe svojih pulena.

- Moji učenici su već otpočeli svoje samostalne karijere, a nekoliko ih učestvuje u serijalu Prvi glas Srbije. Ovaj muzički program smatram jednim od trenutno najinteresantnijih i najkvalitetnijih do sada, a verujem da će naići na odlične reakcije i kod gledalaca. Jedan od mojih stipendista Boris Subotić učestvuje u serijalu Ja imam talenat. Verujem da će ovo biti njihova godina. Savetujem ih, ali volim i da čujem njihovu kritiku na moj račun i na pesme, jer cenim njihovo mišljenje – priča pevačica koja uskoro osniva i hor koji će nositi naziv Soulmasters.

- Želim da ovaj hor bude idealna prilika za sve one koji vole da pevaju, bez obzira na starosne granice. Ljudi koji nemaju dovoljno finansijskih sredstava da sebi priušte individualne časove, mogu sada sa mnogo manje novčanih sredstava da se posvete muzici. Namera mi je da ovaj hor postane poznat po svom repertoaru, kvalitetu, ali i energiju koju donosi kada se pojavi na sceni – priča pevačica, čija oficijalna stranica na Facebooku Aleksandra Radović, ima više od 154.000 fanova, a svakodnevno pruža sve novitete i vesti vezane za Aleksandrine nastupe i rad u školi.

makonda-tracker