estrada na udaru

"BORIM SE ZA ŽIVOT, MOLIM SE BOGU DA OZDRAVIM": Jelena Kostov otkrila kako izgleda njena borba protiv virusa korona

0


Pevačica za koju je nedavno otkriveno da je pozitivna na Covid-19 otkrila je koje je simptome do sada imala, kao i da je među zaraženima još nekoliko njenih kolega, s kojima je redovno u kontaktu

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Jelena Kostov već nekoliko nedelja vodi borbu sa korona virusom, a priznaje da joj nimalo nije lako.


- Borim se za život! Molim se Bogu da ozdravim! - kazala je Jelena za Alo, koja je pre nekoliko dana priznala da je posle skoro tri nedelje ponovo dobila pozitivan test na virus.

 

 

- Nisam mogla ni milimetar da se pomerim. Osećala sam užasan bol u celom telu, glavi, malaksalost, mučninu, dobila sam visoku temperaturu... Ne bih da imenujem kolege koje imaju virus, ali sa mnogima od njih sam u kontaktu, čujemo se, bodrimo, delimo iskustva. I svi smo uplašeni - dodala je pevačica za pomenuti list.


Jelena je ranije za "Puls Srbije" iznela još detalja.

 

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

 

- Nisu me hospitalizovali jer su mi pluća dobro, nema ništa na njima, hvala Bogu. Imala sam užasan strah kao i svi, jer sam svesna koliko je virus podmukao. Najviše sam se plašila zbog deteta. On je dobro, to je najbitnije, suprug je s njim. Prosto je nemoguće da ne viđam dete jer nemam gde da ga ostavim, roditelji su mi stariji i nije preporučljivo da bude s njima - kazala je ona u pomenutoj emisiji, dok je za "Kurir" rekla:

 

- Sve vreme sam kući, ali mogu vam reći da sam na svojojoj koži osetila koliko je to jedan opaki virus gde u roku od tri dana nisam znala koji deo tela me više boli.

 

 

makonda-tracker