DJ Junior Jack i DJ Kid Cream u Stefan Braunu

0
Specijalni gosti prvog humanitarnog ponedeljka u klubu Mr. Stefan Braun 19. septembra biće jedan od najpoznatijih i najboljih house di-džej tandema današnjice DJ Junior Jack i DJ Kid Cream

Kompletno renoviran klub Mr. Stefan Braun premijerno je otvorio svoja vrata predstavnicima medija i najavio još jednu uzbudljivu sezonu beogradskog noćnog života, svakog dana u nedelji, već od 15. septembra

- Nama je velika čast što možemo da se pohvalimo što ćemo svetske house zvezde DJ Junior Jack-a i DJ Kid Cream-a ugostiti kao prijatelje kluba i provesti sa njima par dana, koliko planiraju da se zadrže u Beogradu. Očekujemo žurku za pamćenje, a brojne poznate ličnosti su već najavile svoje prisustvo i angažovaće se da prvog humanitarnog ponedeljka prikupe što više dobrovoljnih priloga.

Svakog ponedeljka do kraja oktobra, sakupljaće se dobrovoljni prilozi kako bi se pomoglo dvema devojčicama iz Kragujevca, koje je majka napustila, uzrasta 5 i 7 godina, da dobiju osnovne stvari za život. Njihova starateljka Jovanka Kostadinović, koja o devojčicama brine godinama bez ikakvih materijalnih primanja.

Tradicionalno, i u narednim mesecima, ponedeljkom će poznati raditi za šankom i skupljati dobrovoljne priloge za ustanove, institucije i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija, a za dobar provod  pobrinuće se DJ Vlada. Utorak je rezervisan za muziku devedesetih, dok će bend Veska Vučkovića, trenutno jedan od najpopularnijh pop-rock sastava, goste zabavljati sredom veče. Novina je da će poznat beogradski reper Dalibor Andonov - Gru i DJ Playa, četvrtkom preuzeti DJ pult i pobrinuti se za odličan provod uz r'n'b i hip hop zvuke. Petkom i subotom puštaće se najnoviji disco-house hitovi, dok će nedeljom kao i prošle godine nastupati Extra Orchestra bend.

Za sve ljubitelje kvalitetnih klubskih dešavanja, ovosezonski program kluba Mr Stefan Braun osmišljen je tako da opravda članstvo u renomiranoj  organizaciji The World's Finest clubs, u koju je primljen u decembru prošle godine.

 

makonda-tracker