Megan Foks: Novac prvo, pa tek onda deca

0
Seksepilna glumica i fotomodel Megan Foks ne želi da planira potomstvo pre nego što na njenom bankovnom računu ne bude pozamašna suma novca

Dvadesetšestogodišnja lepotica Megan Foks i njen suprug, glumac Brajan Ostin Grin, u braku su od 2010. godine, ali za sada ne nameravaju da se ostvare u roditeljskoj ulozi.

- Želim da rodim decu, oduvek sam htela da ih imam. Ipak, zacrtala sam cifru koju moram da zaradim kako bih svom detetu obezbedila sigurnu budućnost – izjavila je Megan.

Iako je 2008. godine bila izabrana za najseksepilniju ženu sveta, brineta nije oduvek bila svesna svojih zanosnih čari, naročito što u školskom uzrastu uopšte nije bila popularna zbog svog izgleda.

- Nikada nisam spadala u lepše devojke u školi. Nosila sam proteze i farbala sam se u narandžasto. Uopšte nisam bila popularna. Više sam bila usamljenik. U svet šoubiznisa sam upala iz potpuno drugih razloga – otkrila je glumica indijanskog porekla.

S obzirom na to da je zbog toga što je uvredila reditelja filmskog serijala Transformers uporedivši ga sa Hitlerom dobila otkaz, Megan priznaje da joj baš i nije bilo lako da opstane u Holivudu.

- Svačija karijera ima svoje uspone i padove. Retki su oni koji baš svaki put uspeju da ubodu pravu stvar. Ne postoji tu nikakva posebna tehnika. Većinom se sve svodi na puko preživljavanje – zaključila je Megan.

makonda-tracker