Pamela Anderson: Mogla bih da ostarim uz Tomija

1
Četrdesetčetvorogodišnja Pamela Anderson ne isključuje mogućnost da će obnoviti romansu sa ocem svojih sinova, rok muzičarem Tomijem Lijem

Glumica kanadskog porekla Pamela Anderson i Tomi Li bili su u braku tri godine, tokom kojih su dobili sinove Brendona i Dilana, a nakon razvoda ostali su u toliko dobrim odnosima da ona ponekad pomišlja da im je sudbina namenila da ostare zajedno.

- Život je kratak i nikad se ne zna. Ponekad nas vidim kako se bezubi kotrljamo zajedno u staračkim kolicima. Mi smo u divnim prijateljskim odnosima i ja ga stalno nešto maltretiram – izjavila je Pamela.

Pored Tomija, nekadašnja Plejbojeva zečica bila je u braku sa Kid Rokom i Rikom Salomanom, a pošto i dalje sebe vidi kao romantičnu osobu priznaje da bi volela ponovo da stane na ludi kamen, posebno zbog svoje dece.

- Da, ušla bih ponovo u tu priču. Želela bih da me moji klinci jednog dana vide srećno udatu i to u nekom tradicionalnijem okruženju. Mi smo živeli jednim krajnje neuobičajenim stilom života, a ja sam veoma romantična i verujem da ću jednoga dana izvući prave karte. Međutim, nikada više ne želim da se viđam sa nekim ko je mlađi od mene. Hoću ja da budem ta koja je mlada i zgodna – zaključila je Pamela.

makonda-tracker