Ešton Kučer: Za dobar brak važna je iskrenost

1
Tridesettrogodišnji glumac Ešton Kučer svoj odnos sa petnaest godina starijom Demi Mur posmatra kao vezu koja je uvek aktivna i neprekidno se razvija
foto: BANG
foto: BANG

Nova zvezda serije Dva i po čoveka Ešton Kučer kaže da se njegova romansa sa Demi Mur od venčanja 2005. godine samo sve više produbljuje, te da su njegova supruga i on naučili da prihvataju sve promene i izazove koje bračni život pred njih postavlja.

- Naša veza postaje sve dublja i zanimljivija. Volimo jedno drugo, a oboma nam prija to što nam je pružena prilika da na ovom zajedničkom putovanju jedno drugo upoznajemo kroz uvek nove i različite situacije. Oboje gledamo na brak kao aktivnu sponu koja se neprekidno razvija između nas – ispričao je glumac.

Ešton smatra da je za njihov dobar brak najviše zaslužna neprestana iskrenost u komunikaciji, ali se on trudi i da Demi priredi iznenađenje kada god je u prilici.

- Kada je u pitanju ispoljavanje osećanja i iznošenje sopstvenog mišljenja, važno je imati krajnje ozbiljan pristup i uvek biti otvoren za svog partnera. Demi i ja verujemo u takvu vrstu filozofije. Volimo i romantiku, pa tako često činimo sitne pažnje jedno drugome. Nije važno da li je u pitanju osmišljavanje pomalo divljeg novog jela za večeru ili odluka o zajedničkom putovanju. Ne vidim zašto bi neko želeo samo da sedi, ne radi ništa i upadne u rutinu u kojoj ni ne primećuje u šta se uvalio – rekao je Kučer.

makonda-tracker