Novi Seks i grad ipak kao serija

0
Nastavak kultne franšize Seks i grad trebalo bi od sledeće godine da počne sa emitovanjem putem malih ekrana. U pitanju će biti priča o Kerinom životu pre nego što se preselila na Menhetn

Originalna serija Seks i grad bavila se životom novinarke Keri Bredšo od trenutka kada je ona počela da piše svoju famoznu kolumnu za fiktivni New York Star magazin, a novi serijal trebalo bi da pokrije period kada je simpatična plavuša tek stigla u Veliku jabuku. Priča će biti bazirana na knjizi Kendens Bušnel Kerini Dnevnici, koja počinje kasnih osamdesetih i završnom godinom srednje škole koju Keri pohađa u jednom malom američkom gradu.

U novom projektu neće se pojaviti likovi Mirande Hobs i Šarlot Jork, ali će zato svoje mesto naći mlada Samanta Džouns. Kako je najavljeno, Sara Džesika Parker najverovatnije se neće pojaviti ni u jednoj sceni, a u snimanju serije neće učestvovati ni njeni tvorci Daren Star i Majkl Patrik King.

- Moja Keri je počela sa svoje 33 godine i vodio sam je do četrdeset i treće. Meni nije pojmljiva ideja da se vraćam u nazad u doba dok ona još uvek nije evoluirala kao ličnost i ne mogu sebe da zamislim da to radim – rekao je King, dok je njegov kolega Star nedavno izjavio da trenutno ne radi ni na jednom projektu koji se tiče filma ili televizije, da nema planove za buduće projekte, ali i da nije nimalo tužan zbog toga.

makonda-tracker