ONA je zamenila Merjem

"LOŠE MI JE, NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM": Isplivala potpuno NEPOZNATA priča o čuvenoj HUREM, ovo je prava ISTINA o glumici!

2

Nakon što je Merjem Uzerli zbog psihičkih problema i depresije napustila snimanja popularne serije "Sulejman Veličanstveni", zamenila ju je pevačica i glumica Gulčin Santirčioglu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ova vest 2013. godine rastužila je obožavaoce crvenokose Nemice! Popularna Hurem dugo se borila sa depresijom, a turski mediji svojevremeno su objavili da je upravo to razlog njenog odlaska iz serije.

 

Merjem je nekoliko meseci tokom snimanja imala mnogo problema sa kilažom, a pa je zapala i u psihičke probleme. Od anonimne devojke postala je najpoznatija turska glumica sa ogromnim honorarom, ali sa popularnošću su stigle i nevolje.

 

Prvo se enormno ugojila, a zatim smršala do neprepoznatljivosti, da bi na kraju, nakon stote epizode, rekla producentima da odustaje od snimanja i vraća se u Berlin.

1 / 7 Foto: Profimedia

Prijatelji su pričali da je Uzerli dala mobilni telefon svom ocu, nikome se nije javljala, a u Nemačkoj je boravila na jednoj klinici. Produkcija je bila šokirana njenom izjavom da više ne može da snima.

 

- Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin - rekla je tada Hurem.

 

Iako se "Sulejman Veličanstveni" nekoliko godina snimao i Merjem je postala zaštitni znak, te seriji donela veliku popularnost, uloga je pripala glumici Gulčin Santirčioglu. Naime, producenti su i ranije snimali seriju o turskom sultanu, ali nije imala ni izbliza veliku popularnost kao ova sa Halitom i Merjem.

 

Gulčin je pevačica i glumica, a svoju televizijsku karijeru započela je 2005. godine i od tada je glumila u pet filmova i nekoliko serija. Njena izvedba u popularnoj turskoj seriji, nije ni bila blizu one na koju smo navikli od Merjem.

Santirčioglu, koja je osvojila nekoliko nagrada na turskim i međunarodnim filmskim festivalima, svoj privatni život brižljivo čuva od javnosti. 

 

U jednom od intervjua je ispričala da ne poseduje mobilni telefon, što zbog straha od zračenja, što zbog činjenice da ne voli da je ljudi "cimaju" kad im se prohte. Takođe, Gulčin nije koristila ni i-mejl, niti kreditnu karticu.

 

Ipak priznala je da poseduje kompjuter, što objašnjava činjenicom, da zbog posla mora da se informiše preko interneta. Međutim, to sve sve promenilo sa rastom njene popularnosti.

 

 

makonda-tracker