Pobednik Plesa sa zvezdama na plesnom spektaklu u Beogradu

0
Jedan od pobednika emisije Ples sa zvezdama Ištvan Varga i njegova partnerka Gabrijela Pilić, učestvuju na ovogodišnjem takmičenju u sportskom plesu WDSF International Beo Dance Open 2011. koje se održava 24. i 25. septembra 2011. godine u Sportskom centru Š

Osim poznatih plesača iz Hrvatske, najveće internacionalno takmičenje u sportskom plesu koje se  održava deseti put okupiće 500 plesnih parova iz zemlje i sveta među kojima su i Damir Halužan i Anna Mashchyts, Klemen Prašnikar i Alkesandra Averkieva, Matej i Špela Kralj iz Slovenije.

Svečano otvaranje takmičenja uz defile učesnika biće u subotu  24. septembra u 20h, a zatvaranje u nedelju 25. septembra u 22 sata. Kvalifikacije će biti održane u dnevnim terminima, a finala od 20 časpva.

Parovi će se nadmetati u 10 disciplina: Pet latino-američkih plesova i pet standardnih plesova kao i u pet starosnih kategorija: pioniri, mlađi omladinci, omladinci, stariji omladinci, i seniori. Međunarodna federacija sportskog plesa uvrstila je Beo Dance Open u kalendar prestižnih međunarodnih takmičenja. Organizatori turnira su plesni klub Beo Dance i Plesni savez Srbije, a manifestaciju su podržali Gradski sekretarijat za sport i omladinu i Ministarstvo za omladinu i sport.

makonda-tracker