Viki Miljković: U gostima kod Miroslava Ilića u Mrčajevcima

0
Nakon svog poslednjeg koncerta u Srbiji, održanog pre šest godina u beogradskoj Hali sportova u znak sećanja na pokojnog oca, folk zvezda Violeta Viki Miljković zapevaće opet pred srpskom publikom u septembru i to dva puta.

Prvi nastup Violeta će upriličiti na Danima piva koji se 17. septembra održava u Čelarevu u nacionalnom parku dvorca Dunđerski, a ovaj tradicionalni skup za ljubitelje dobrog piva i još bolje muzike okuplja nekoliko desetina hiljada ljudi. Tada će ujedno i prvi put domaćoj publici uživo predstaviti svoj hit Ko to zna sa nedavno objavljene kompilacije njenih najboljih pesama.

Samo dan kasnije, Violeta sa severa putuje na jug gde će 18. septembra popularna pevačica nastupiti u okviru čuvene Kupusijade u Mrčajevcima.

Naime, pre dva meseca, Violetu je pozvao uvaženi kolega Miroslav Ilić da svojim koncertom i repertoarom ulepša ovu manifestaciju koja je folk veteranu važna podjendako koliko i njegovo rodno mesto na jugu Šumadije.

-Sa zadovoljstvom sam se odazvala na obe manifestacije i drago mi je što ću pevati ponovo u svojoj zemlji jer sam svih ovih godina bila nekako više orijentisana na eks Yu prostore i velike evropske gradove. Prava je dragocenost to što se Miroslav toliko trudi i angažuje da svojim zemljacima napravi bogat sadržaj trodnevnog spektakla i razveseli ih ovom zabavnom manifestacijom koja će zasigurno okupiti mnogo ljudi – zaključuje Violeta koja će pre nastupa posetiti nakratko Bosnu i Hercegovinu gde će joj 14. septembra u Srebreniku Radio D dodeliti nagradu za najbolju inostranu pevačicu i najbolji duet godine Ne zna juče da je sad koji je nedavno snimila sa Halidom Bešlićem.

makonda-tracker