Marijana Mateus: Moj crno beli svet

0
U utorak 20. septembra sa početkom u 20 časova, Marijana Mateus predstaviće svoju novu kolekciju za zimu 2011/2012 , a i ovoga puta odlučila se za inovativan prostor, pa će novu kolekciju prikazati u Pozorištu na Terazijama.

Domaćica večeri biće glumica Jelena Jovičić, koja će uz modu, muziku i igru provesti kroz doba čarlstona i dvadesetih godina prošloga veka. Za koreografiju je zadužena Milica Cerović, a na sceni će se pored manekena pojaviti i plesači. O muzici će se brinuti Vojkan Borisavljević.

Kolekcija nosi naziv Crno beli svet i pored srebrne, upravo te dve boje dominiraju kolekcijom. Kao i do sada, i ova Marijanina kolekcija izuzetno je ženstvena, što pokazuju i korišćeni materijali - svila, čipka, vuna i bukle.

- Za mene nema sredine u životu – sve je na kraju crno ili belo! Takođe, želela sam da kombinacijom neutralnih boja prikažem čistinu svog rada. Jer, na crnom i belom svaki šav mora da bude besprekoran i svaki porub na svom mestu. Sve se vidi i nema mesta za grešku. Zato je ova kolekcija za mene najveći izazov - otkriva poznata kreatorka.

makonda-tracker