nastavlja se

"BOLJE DA JE PARE DAO DEVINU ZA STUDIJE": Mirjana Antonović podelila vesti o ISHODU SPORA sa Miroslavom Ilićem

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 50

Srpska dzukela

10-07-2020 10:55h
I drijatna dama...

M

10-07-2020 11:05h
Sudija, privedi matoru drtinu Miroslava Ilica i zavrsi dugogodisnje sudjenje. Sramota

stara čukarica

10-07-2020 11:23h
Koliko god da mislite da ona "njega" juri" toliko i on snosi krivicu za to. Njena greška je što to odmah nije raščistila jer deca treba da imaju i znaju ko im je otac a njegova, što se pravi lud kad se iz aviona vidi da je njegov sin. I kod "običnih" smrtnika je ista situacija, muzevi švrljaju mozda su negde i neko dete napravili a mi zene i ne znamo dok nam neko ne pozvoni na vrata ili nam pošalje poruku...Danas ima DNK i odmah se to proveri. On njega ne moze da izbriše gumicom, njemu njegove pare ne trebaju jer sa platom lekara u Americi moze da kupi i Miroslava, njemu treba mir i spokoj da jednog dana zna da li se neka, ne daj boze bolest ili nešto slično, prenelo na njega i njegovu decu. Mora da zna sa koje grane je kruška pala.

glumio svalera

10-07-2020 14:02h
@stara čukarica
a sad bi da ispadne svetac. imam sina, nek je ziv I zdrav, a otac ozenjen drugom, posle 15g. dobio takodje sina. da li je zeni rekao za prvog ili ne, nek je na njegovoj savesti. nikad nista dao nije i ne treba nam. mator on, sin u zrelim godinama, a bozja pravda sve bliza.

Hehe

10-07-2020 17:18h
@stara čukarica
Nije htela da rascisti na vreme jer je u Americi nasla bogatasa koji je tog malog usvojio. Tek kada je taj umro i sve su njegovo nasledili krenuli su da rasciste sa ovim "tatom". Ne zna se koje tu gori bezveze je branite. Gde su joj bila starija deca i muz dok se vucarala sa seljom pevacem po Americi.

Ne lupaj

10-07-2020 18:22h
@Hehe
Ova parnica treba da sve rascisti do kraja, zbog tebe takvog kakav si i mnogih kao ti, ukljucujuci Miroslava. Ne mozete da pravite decu i onda se okrenete i odete, a zeni ostavite dete kao da sa njim nemate nista. Prekoplotasi jedni! Ni oni sa 4 noge to ne rade tako. Ona, pa, ona. Ma koja ona? Ovo je parnica radi utvrdjivanja ocisnstva, bez obzira na nju.

Ratko

11-07-2020 17:21h
@Hehe
Ženska glavo muška napasti, ali to nema veze sa TEMOM. I posle sto godina dete ima pravo da traži kontrolu očinstva, a da će tako biti, ko to zna.

Čole

10-07-2020 12:48h
Ovaj seljački pevač i ne zna za bolje. On misli da su mu to Mrčajevci. Iz aviona se vidi da mu je ovo sin.

Kauboji

25-12-2020 12:32h
@Čole
Ma bas lici na Miroslava, vise lici na Kicu Slabinca, ali Kico nije imao para, ispratila je ta generacije pjevaca pre nego se udala za tog americkog bogatasa. Pa valjda zna sa kime pravi djecu, ne moze to bas grupno, pa onda posle lovis tatu sa lasom.

Mile

10-07-2020 13:00h
Meni nije jasan Devin što dopušta da ga majka meša u svoje razmirice iz prošlosti. On treba da živi svoj život sa svojim društvom i devojkom, a ne da se drži mami za suknju. Čuj, vodi ga mama na odmor ko slepca.

Vidi ovako

10-07-2020 18:29h
@Mile
Vecina nas rodjenih i odraslih u inostranstvu smo veoma vezani za porodice. Tako smo uceni, jer roditelji nisu imali siri krug prijatelja ni rodbine u tudjini i oslanjali smo se samo jedni na druge. Narocito mi, preko okeana. Ovaj decko postuje svoju majku, a ja vama svima toplo preporucujem, da se promenite i umesto da tucete roditelje, terate ih da rade za vas, zivite od njihovih penzija, a onda ih sahranite u supi i nastavite da primate njihove penzije, da ih postujete i volite i ako ste u mogucnosti da ih pomognete. Ne zaboravite, da nije njih, ne bi bilo ni vas.

gago

10-07-2020 14:30h
Sve se vrti oko para.Nema vise,pare pojelo jare.U sve je umesana i poznata pevacica,ko je koga,ko nije,ko je koga treb'o,ko,kako,zasto?

Vidan

10-07-2020 15:15h
Zašto bre ovaj čovek neprizna ovakvo dete?Onaj sin sto mu je kod kuće isti otac iz prošlosti ,tezi alkosOvaj u Americi gospodin dr.

Miki

10-07-2020 20:00h
Ova zena je za lecenje.Miroslavu podrska i drzi se.Ova je u nekoj vrsti sizofrenije.Ko zna ko je njoj dete napravio.Samo se drzi da je ona neko pa je Miroslava pronasla jer je popularan.Stara opajdara.

LELA

10-07-2020 20:13h
zasto se ona nije javila kad ga je rodila, jer tada joj je trebala pomoc, vec cutala i uzivala sa muzem koji joj je sve dao, sad ga nema i ona se setila da Miroslav ima lovu i da moze da ga ganja kako hoce, u moje vreme je bilo sramota da rodi kao devojka a ne sada kad je zavrsio i postao doktor da joj je sve malo pa hoce i Ilicevo malo da uzme.Vidi se otvoreno da su pare u pitanju jer kaze da je morao da plati troskove, znaci lova, kako je nije sramota, sin je ziv i zdrav pa neka se bori kroz zivot kad majka ga nije prijavila kao bebu i trazila izdrzavanje.

normalno

14-07-2020 01:40h
@LELA
Sud je nalozio da on snosi troskove za prvo sudjenje ne zato so je to Mirjana trazila nego zato sto je to normalno da on koji je potegao sudjenje bez osnove i time izazvao troskove iste te i nadoknadi. Takvu bi odluku doneli da je biko ko drugi bio u istoj situaciji.

Ljubica

10-07-2020 22:05h
Žena je kučka neviđena! Vidi joj se po faci. Nije mislila na drugu ženu, kada se sa njenim mužem švalerisala, nego je htela da ga razvede. Pošto nije uspela, sada se sveti. Nije mi jasan ovaj konj, koji sa preko 30 godina sluša mamicu i tuži Miroslava. Pa ako te neće, nećeš ništa na silu da postigneš! Da je bila korektna od početka,, i Miroslav bi se drugačije ponašao. Šta je tražila (da razvede čoveka, .....), to je i dobila. Napred Miroslave, sve prepiši na ženu i decu i ništa joj ne daj!

istina

11-07-2020 11:43h
@Ljubica
Gospodjo ili Miroslave ;) postoji nesto sto se zove NUZNI NASLEDNI DIO i dodeljuje se deci koju RODITELJI IZUZMU IZ NASLEDSTVA, jer NE MOZETE PROTIV PRAVDE I ZAKONA (koliko god Vam se to be svidjalo)!!!

bruko

11-07-2020 15:23h
@Ljubica
Pa ti si "Ljubice" ustvari Miroslavova zena!!! Tako ostrasceno samo ona moze zeleti svu imovinu samo za sebe i sina alkoholicara! Dakle, najuzi clan porodice si,hahahaha!

Ratko

11-07-2020 17:30h
@bruko
Desetka!

ludaka na sve strane

12-07-2020 00:46h
@Ljubica
pa valjda je muz trebao da misli ako je vec imao zenu a ne ova sto je bilo slobodna. gluposti . A i ova sto ga juri da prizna sina maloumna, koga briga vise sin joj odrastao i zna ko mu je otac a bas bitan taj neki papir da ga prizna. Boze me sacuvaj od ludaka u ovom slucaju i ova sto ga juri i ovaj sto nece da prizna..

Pera

11-07-2020 00:47h
Žena kreten

Jefimija

11-07-2020 08:26h
E, ovakvog sina, pljunuti otac, neprihvatiti odmah, je ne tuga, nego tuga ljudske mizerije. Privatne su stvari, pa ne bih da se baš mešam u njihov život, ali znajući da je dvanaest godina potrebno da se postane doktor i dobije licenca za rad u Americi, naš pevač, bi trebao da objavi na sva zvona da je ponosan na svoga sina. Anesteziologija je jedna od najtežih medicinskih struka. Prvo se završi redovan fakultet od četiri godine, pa onda četiri godine medicinskog fakulteta, pa četiri godine stažiranja i onda na kraju ispid za licencu koji se sprema četiri godine u toku stažiranja. Ja bih sa Himalaja objavila da mi je sin. Što se tiče supruge našeg pevača, trebalo bi da ga podrži i kaže, da je nikad nije dosta dece, i da je sretna dobijanjem ''sina'' bez majčinskih muka. Ako su u pitanju sujete, potrudite se da podignete vaš intelekt u više nivoe gde vlada samo DOBRO. Blago nama sa ovim divnim momkom, sreća da ga prati i ponosna sam na njega kao jedinka našeg naroda. Sunce drago, želim da Ti univerzum podari najblistaviju budućnost u karijeri i privatnom životu.

Ratko

11-07-2020 17:32h
@Jefimija
I tebi dve najbolje od Boga, čestiti čoveče!

Da ne bi samo još neko rekao da sam u srodstvu sa Malim Srboamerom.

sanja

11-07-2020 10:13h
zena monstrum

Swe

11-07-2020 11:38h
Teška opajdara.

promasio si temu

14-07-2020 03:41h
@Swe
To kakva je Mirjana apsolutno nema veze sa pravom svakog coveka (bez obzira na uzrast) da zna ko su mu roditelji i odakle potice. A ova majka se tu trudi samo da pomogne svom sinu da to i ostvari (ocigledno je covek prezauzet skolom - upravo je zavrsio za doktora sto znaci da je jako puno truda, rada i vremena posvetio tome). I naravno da se i ona oseca povredjenom kada Miroslav odbija da ga prizna (pod uslovom da mu stvarno jeste otac - sto se tek treba potvrditi) jer takvo ponasanje vredja i njenog sina.

istina

11-07-2020 11:44h
Koliko li je komentara Miroslav napisao ili njemu bliski ljudi, hahahaha, tacno se vidi grcevita borba protiv ovog decka i njegove majke!

ljilja

11-07-2020 11:59h
miroslav je loš čovek inače bi os prve dao dnk ali ženo nisi ni ti cvećka nije on tebe silovao ti si se dobrovoljno sa njim vaćarila

Bezimeni ..

12-07-2020 07:43h
@ljilja
A Bre jeli miroslav bio već oženjen,pozdrav..

Bas si bezimen

12-07-2020 22:58h
@Bezimeni ..
Koji si ti d****,dete je dete,vaznije od svih njegovih slavujskih hitova,koji je miroslav bednik ko ti bljak?

Maki

13-07-2020 14:36h
@ljilja
Slusajte,oboje su potpuno odgovorni.On je bio u vezi sa ovom zenom godinama i Brena je pricala da su se svi druzili u Americi.Sto znaci cim su je i njeni prijatalji znali da je bilo ozbiljno.A i molim lepo svako zna da kada ima odnos da se moze napraviti dete,alo bre to je dete nije slon pa da ga ne prihvatis ili da hoces ili neces.Prihvatise vannracnog sina i pokojni Saban i Marinko Rokvic ali to su" ljudine"ali Keba i Miroslav se prave blesavi inace pouzdano znam da su obojica "teska zakerala". A Miroslav se sav sparusio i ne moze ni da peva vise kao pre.ps.Niko te Miroslave nije terao da budes u vezi sa ovom lepom zenom.Budi covek i prihvati odgovornost.Kad je jednom prilikom slike pokazivala znate kako se vidi da je zaljubljen taj pogled i osmeh.A sad...cccc

Mozda je Kico

25-12-2020 12:39h
@Bas si bezimen
Nije to dete, nego covek preko 30 godina, kojega majka sad voda da trazi oca, sto nije trazila dok je trebalo. Koristi sina samo za svoje hirove, zar on sada treba da istrazuje sa kime se ona vacarila dok je bila mlada.

Posle svega

25-12-2020 12:41h
@Maki
Ispratila je ta generacije pjevaca, nije ona bas naivna, nego zena oce pare zinulo joj doope.

Enigma

25-12-2020 15:59h
@Posle svega
Koga li si ti strucno ispratio u svom zivotu pa se tako dobro razumes u "zinulo doope"?

Цимање за сарму

11-07-2020 17:01h
Али метар мога села Америка цела!

Ratko

11-07-2020 17:17h
Ta umišljena zvezda je ispao necovek, to nije sporno, nego i ti Mirjano, PROMENJ VIŠE TU FRIZURU! Lepa si žena a izgledaš ko seoska baba.

vaso

11-07-2020 17:24h
I mene je otac ostavio kad sam bio mali...nismo se videli ni čuli od moje 10 godine..imam 52..Tako da me ovo ne čudi ni malo...

Mara

11-07-2020 18:33h
Ženo, vucarala si se sa oženjenim čovekom, morala dakle nemaš. Da imaš imalo dostojanstva, ne bi se godinama oko ovoga razvlačila po novinama. Miroslavovi postupci ne zaslužuju nikakav komentar. On svakako proklinje dan kad je ovu “damu” sreo!

Biljana

11-07-2020 19:29h
@Mara
Od "vas" postenih mi je muka. Svako dete zasluzuje I ima pravo da zna oca. Miroslave me gresi dusu. Devine zelim ti svi srecu ovoga sveta. Bog je na svojoj strani. Cini dobro I dobro ce ti se vratiti. Srecno.

Bezimeni..

12-07-2020 07:40h
Miroslave ugledaj se na Marinka Rokvica i njegove sinove ljudi za najveću pohvalu sve čestitke Rokvicima,a ti miroslave pokri se sa ušima i cuti nemaš pravo glasa,pozdrav..

NS

12-07-2020 15:21h
Mali je isti otac, kao pecat! :) da je pametan odmah bi dao DNK i resio situaciju no sto trosi pare na advokate. Na kraju ce se ipak dokazati da je otac :) zbogom pameti.

Goca

12-07-2020 15:38h
Pa i on je bio ozenjeni covek koji se vucarao sa mladim devojkama

Mica

12-07-2020 22:00h
A i vi gospodjo sto ste digli noge ozenjenom coveku?

Vera

13-07-2020 10:01h
Ova dama super izgleda! Imaju iste godine, a Miroslav je ostario...

Djole

13-07-2020 13:35h
Podrska Miroslavu Ilicu.Zvezdo sjajna niko te uprljati nemoze.Gospodin si bio,gospodin ostao.Neka ova laje.Psi laju,karavane prolaze.Ziv bio!!!

Sramota

14-07-2020 09:18h
Svaka ti čast na primitivizmu ! Nema tu ni G od gosppyina ni kod tebe a ni kod Miroslava ! Pravog gospodina ne mogu da okaljaju drugi već samo on sebe .

sneza

14-07-2020 14:43h
Ova zena je uzasno iritantna.Kako je nije stid da se javi posle toliko vremena, dodje ovde, razara mu dom i to zato sto joj je odjednom stalo do njegog novca

Imenjakinja

14-07-2020 15:13h
Draga moja svaka čast. Uz tebe sam. Ganjaj ga dokle god možeš. Tako i treba. Kad je znao da se švaleriše sad neka plati

jure

14-07-2020 21:33h
@Imenjakinja
jok eto samo njemu bilo lijepo
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: