Luka Tešanović sudio predatorima

0
U zabavnoj sportskoj atmosferi na fudbalskim terenima u Delta City-u, 50 predatora šutirali su penale za finale Predator lige, a u ulozi sudije našao se popularni voditelj Luka Tešanović. Pobednici će u finalu snage odmeriti sa poznatim predatorima: Gruom, Dej
Foto: Miloš Perić
Foto: Miloš Perić

Duhoviti Tešanović je bodrio mlade predatore tokom izvođenja penala i podgrevao atmosferu uoči velikog finala koje 11 najboljih očekuje u ponedeljak na terenima FK Brodarac na Novom Beogradu. Posle velike borbe učešće u finalnom meču obezbedili su: Dušan Pavlović, Uroš Paunović, Aleksandar Ničić, Milan Marinković, Nemanja Stojić, Stefan Ćirić, Filip Čermelj, Dušan Krčo, Marinko Gudžić, Strahinja Jakovljević i Uroš Golić.

Ljubitelji fudbala koji su u periodu od 29. avgusta do 6. septembra posetili adidas prodavnice u Beogradu i Novom Sadu i iskoristili priliku da se fotografišu u Predator kopačkama, a čije su fotografije dobile najviše lajkova na mikrosajtu www.predatorliga.com, dobili su priliku da osvoje svoje mesto među 11 najboljih i zaigraju u finalu sa poznatim predatorima.

Adidas je nedavno lansirao adipower Predator vizionarske fudbalske kopačke kreirane tako da odgovore zahtevima modernog fudbala. Ovogodišnja verzija poznatog Predator modela objedinjuje i jedinstvene tehnologije koje ove kopačke čine savršenim za ultimativnu kontrolu lopte.

 

makonda-tracker