Nina Badrić: Depresija kod mene ne postoji

0
Dok pojedini mediji u Hrvatskoj nagađaju da opet ima krizu u braku, Nina Badrić blistala na fotografisanju za novi album koji izlazi u oktobru
Foto: Šime Eškinja
Foto: Šime Eškinja

Hrvatska javnost ponovo se uzburkala oko navodne krize u braku pop zvezde Nine Badrić i njenog supruga Bernarda Krasnića. Naime, dnevni list 24 sata objavio je da je slavna pevačica skinula venčani porsten te da je leto provela sama.

Iz krugova bliskih Nini dobili smo potvrdu da ova prilča nema nikakvih osnova kao i da pevačica ne želi da komentariše neosnovane navode štampe.

Nina i Bernard sutra slave petogodišnjicu braka i ne obaziru se na neistine, ali pevačica jke ovih dana zaokupljena i poslovnim obavezama, pa se tako pre samo dva dana fotografisala za omot novog CD-a. Tim povodom u Zagreb je iz Beograda otputovao fotograf Andreja Damnjanović koji je i autor Nininih novih fotki. Badrićeva je na slikanjeu dala i intervju za RTL u kom je istakla da joj je u životu trenutno sve potaman.

- Depresija u mom slučaju ne postoji. Osoba sam koja nađe smisao u besmislu. Volim da viknem i poslovno sam stroga, ali sma ujedno i veliki perfekcionista i netolerantna sam prema ljudima koji zloupotrebljavaju tuđe vreme – istakla je poznata pevačica.

 Pogledajte kako je bilo na slikanju omota za Ninin novi CD:

 

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker