Kvanč Tatlitug: Stvoren sam za jednu ženu

2
Zvezda turske serije Zabranjeno voće Kvanč Tatlitug otkriva kako nikada nije želeo da se dokazuje kao zavodnik, već da je jedino posvećen svojoj voljenoj izabranici Azri Akin
foto: TV Prva
foto: TV Prva

Plavookom junaku turskih sapunica Kvanču Tatlitugu (28) pošlo je za rukom da dostigne veliku popularnost i osvoji ženska srca širom islamskih zemalja, ali i Evrope. Turski Bred Pit, kako su ga nazvale obožavateljke, inače nosi bosanske gene, ali je rođen mestu Adel u Turskoj u sedmočlanoj porodici, a svojom najvećom prekretnicom u životu smatra preseljenje u Istanbul. Kvanč je u prestonicu Turske došao još dok je bio u osnovnoj školi zbog bolesti svog oca, a ubrzo je u ovom gradu počeo da gradi košarkašku karijeru u klubu Ulkespor. Međutim, sudbina mu je odredila drugi put, pa se na nagovor svoje majke prijavio na takmičenje Model World 2001 gde je pobedio i započeo svoj uspon ka vrhu. Godinu dana nakon proboja na manekensku scenu, Kvanč je upoznao Azru Akin (30), damu koja je 2002. godine ponela titulu Miss World. Njihova ljubav pod budnim je okom medija u Turskoj, a krah njihove veze 2008. izazvao je pravu buru negodovanja među njihovim fanovima. Nakon raskida veze sa Azrom, glumca koji je simpatije gledalaca osvojio ulogom u seriji Zabranjeno voće koja se trenutno emituje na TV Prva, mediji su povezivali sa nekoliko atraktivnih lepotica, a čak je bio optužen za krah braka koleginice Songul Odun sa kojom je igrao u sapunici Gumuš. Iako nikada javno nije otkrivao svoju intimu, otkriveno je da se glumac nedavno pomirio sa voljenom Azrom i da su krajem jula proveli odmor u Bodrumu, baš kao što su sve su glasnije priče o njihovom tajnom venčanju.

- Trenutno je u mom životu sve na svom mestu. Veoma sam zadovoljan – kratko je prokomentarisao glumac svoje trenutno emotivno stanje nakon obnavaljanja romanse.

- Kada kažem žena, prvo pomislim na moju majku koja ima posebno mesto u mom životu kao i ja u njenom. Azra je upoznata sa tim da mi je porodica uvek na prvom mestu, ali i da ona ima specijalno mesto u mom srcu. Nikada me nisu privlačile devojke koje su svoj seksipil isticale u prvi plan, već one koje su prirodno lepe bez šminke. Žene ne treba u startu da pokažu sve svoje sposobnosti, niti da žele da su u centru pažnje – ističe Kvanč, koji se iako važi za fatalnog muškarca, ne diči svojim zavodničkim sposobnostima.

- Trudim se da u vezama budem iskren. Mislim da sam stvoren samo za jednu ženu, a prevaru niti činim, niti je praštam. Nemam potrebu da se dokazujem kao zavodnik, pa ne moram da skačem s grane na granu, kako bih se pokazao kao zavodnik. Nisam ljubomoran i volim da vidim svoju dragu lepo obučenu, doteranu i privlačnu. Prevelika ljubomora samo uništava vezu – kaže turski glumac, koji je svestan svoje lepote, ali ne želi da ga ljudi samo po tome prepoznaju.

- Svestan sam da mi je priroda podarila izgled, ali to nije osnova mog uspeha već se uvek trudim da ulažem u svoj intelekt i da se razvijam u poslu kojim se bavim. Pokušavam da ostanem na zemlji koliko je to moguće. Ja sam u stvari mamin i tatin sin koji uživa u društvu dragih osoba. Po povratku s posla kući me dočekuje moj doberman, a ja vreme uglavnom provodim ispred televizora. Retko izlazim, a kada se to desi to je uglavnom u društvu mojih prijatelja sa kojim volim da popijem i čašicu alkohola, ali obavezno daleko od medija – iskren je Kvanč.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker