EVO O ČEMU SE RADI

ULOŽIĆE POLA MILIONA EVRA U OVU STVAR: Brena i Boba u Monte Karlu borave zbog NOVOG BIZNISA? (FOTO)

5

Lepa Brena uskoro će postati vlasnica još jedne jahte, koja će po ceni i izgledu biti znatno luksuznija od plovila koje trenutno poseduje njena porodica.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prema saznanjima Kurira, ovo će biti značajna investicija, od koje Živojinovići planiraju da zarađaju novac.

 

U svetu je godinama popularno iznajmljivanje jahti za obilaske morskih destinacija, kako pojedinačno, tako i za organizovane turističke izlete. Brena je u dogovoru sa suprugom Bobom odlučila da uloži sredstva u taj biznis. Biće to suma, kako smo saznali, od pola miliona evra.

 

Upravo to i jeste razlog zbog kojeg pevačica već nekoliko nedelja boravi u Monte Karlu, gde je stecište luksuznih jahti, koje se prodaju po povoljnijim cenama. Do sada je pronašla nekoliko plovila koja bi joj u potpunosti odgovarala, ali su ona skuplja, pa je odustala od njih. Posebno joj se svideo brod na kojem je snimala čuveni spot za pesmu "Jugoslovenka", ali on nije na prodaju, niti bi mogao da se prilagodi nameni kojoj teže Živojinovići.

 

foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM, ATA IMAGES

 

Brenina jahta neće biti samo luksuzno opremljena i moderna, već će je krasiti i simboli koji podsećaju na dugogodišnju karijeru najslavnije pevačice s ovih prostora. O tome će detaljno voditi računa Boba, koji je svojoj supruzi već predočio kako bi to trebalo da izgleda. Turisti na brodu moći će da vide određene svari i predmete koji pripadaju Breni, poput njenih kostima, nakita, fotografija i drugih stvari. Postoji i velika mogućnost da jahta nosi pevačicino ime - Lepa Brena. Dakle, biće to brendirana jahta!

 

foto: YOUTUBE PRTSCR / JRSKEIDE

 

Svi koji budu poželeli da se provozaju Jadranom na pevačicinom plovilu za to će sigurno morati da izdvoje pozamašnu svotu novca, a ruta destinacije počinjaće u Hrvatskoj, gde će brod biti usidren. Kako sada stvari stoje, jahta će početi sa krstarenjem sledećeg leta.

 

 

makonda-tracker